Θέμης Σοφός: Στόχος της έκρηξης η εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη

Ο δικηγόρος της εισαγγελέως, Γεωργίας Τσατάνη, Θέμης Σοφός, τόνισε μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη, «Εγώ θεωρώ ότι ήταν στοχευμένη η κυρία εισαγγελέας, η κα. Γεωργία Τσατάνη, γιατί αν θα δείτε το σημείο της έκρηξης, αυτό στόχευε ακριβώς στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει η ίδια, στον πρώτο όροφο, στην πρόσοψη επί της οδού Ιπποκράτους».

«Δεν θέλει ούτε καν έμπειρο μάτι για να καταλάβει κανείς ότι στόχος ήταν η Γεωργία Τσατάνη», δήλωσε ο δικηγόρος της κ.Τσατάνη, Θέμης Σοφός, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την έκρηξη που σημειώθηκε χθες στην είσοδο της πολυκατοικίας της εισαγγελέως.

«Αν θα δείτε την είσοδο της πολυκατοικίας, τα γύρω αυτοκίνητα και τα διαμερίσματα στον πρώτο όροφο, στο κέντρο της οποίας στην πρόσοψη της οδού Ιπποκράτους, βρίσκεται το σπίτι της κ.Τσατάνη, θα καταλάβετε ότι στόχος ήταν εκεί», πρόσθεσε ο κ. Σοφός.

Στο ερώτημα για το αν υπήρχαν προειδοποιητικές απειλές προς την εισαγγελέα, ο δικηγόρος απάντησε: «Η κ. εισαγγελέας είχε γνωστοποιήσει στην υπηρεσία τις σοβαρές ενδείξεις που είχε για την επίθεση σε βάρος της και είχε γνωστοποιήσει στην υπηρεσία τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να διαχειριστεί η φύλαξη, που επί έξι έτη είχε στο πλευρό της από δύο αστυνομικούς και ένα αυτοκίνητο της Αστυνομίας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα