Πέθανε ο πρώην αναπληρωτής ΓΓΔΕ Ιωάννης Μπάκας

Πέθανε τα ξημερώματα, σε ηλικία 60 ετών, ο Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Φορολογικής Διοίκησης και πρώην αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Ιωάννης Μπάκας.

Ο Ι. Μπάκας υπηρέτησε ως εφοριακός από το 1990, στη ΔΟΥ Δάφνης, και στη συνέχεια στη ΦΑΕ Πειραιά, στο ΣΔΟΕ Αττικής, στο Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Αθηνών, στις ΔΟΥ Πόρου, ΙΒ’ Αθηνών, ΦΑΕΕ Αθηνών, και στη Γενική Διεύθυνση Φορολογικής Διοίκησης, μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου της φετινής χρονιάς, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε, έχοντας βαθμό Α.

Από το 2004, υπηρετούσε σε θέσεις Προϊσταμένου Διευθύνσεων, ενώ, το 2015, παράλληλα με τη θέση του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης, διετέλεσε και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, και όλοι οι εργαζόμενοι στη Γ.Γ.Δ.Ε., εκφράζουν τη βαθειά τους θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου τους και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Γ.Γ.Δ.Ε., η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, στις 10:00, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, στο Βύρωνα και η κηδεία στην ιδιαίτερη πατρίδα του.



Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα