Μητέρα του Μπεν: Δεν αντέχουμε άλλο ...

Με αμείωτη αγωνία παρακολουθεί η οικογένεια Νίνταμ τις έρευνες για τον μικρό Μπεν, οι οποίες συνεχίζονται για τρίτη εβδομάδα στην Κω. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει το σενάριο του δυστυχήματος με την μπουλντόζα, αλλά η μητέρα του αγνοουμένου δήλωσε βέβαιη ότι το παιδί της δεν βρίσκεται πια στη ζωή και ξέσπασε σε κλάματα!

«Θέλουμε απαντήσεις, είτε είναι καλές είτε είναι κακές, αλλά, δυστυχώς, φαίνεται πως θα ακούσουμε κακά νέα» είπε βουρκωμένη η Κέρι Νίνταμ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε χθες το πρωί σε βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

«Δεν αντέχουμε άλλο»

Μιλώντας από την Αλικαρνασσό της Τουρκίας, από όπου παρακολουθεί την πορεία των ερευνών, η 43χρονη Αγγλίδα τόνισε ότι οι ελπίδες της να βρεθεί ζωντανό το παιδί έχουν εξανεμιστεί και το μόνο που θέλει είναι να μάθει πώς πέθανε το 21 μηνών αγοράκι. «Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλα 25 χρόνια σαν και τα προηγούμενα. Οι γονείς μου κι εγώ δεν αντέχουμε άλλο. Είμαστε όλοι εξαιρετικά αγχωμένοι και κουρασμένοι» είπε.

Στο μεταξύ, αναπαράσταση του τρόπου με τον οποίο ο μικρός Μπεν ενδεχομένως έχασε τη ζωή του έκαναν οι Βρετανοί ερευνητές στην Κω, χρησιμοποιώντας μια μπουλντόζα, όμοια με εκείνη που βρισκόταν στο αγρόκτημα την ημέρα της εξαφάνισης. Επίσης, ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν 60 αντικείμενα τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν «αντικείμενα ενδιαφέροντος» και τα οποία θα εξεταστούν σε ειδικά εργαστήρια στη Βρετανία. Οι έρευνες θα συνεχιστούν ως το τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα