Σύζυγος Νικολόπουλου για τον χαμό της κόρης τους: Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία

Για τον χαμό της 16χρονης κόρης της, μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά, η σύζυγος του Νίκου Νικολόπουλου.

Τέσσερις μήνες μετά την απώλεια της Νίκης που έπασχε από αυτισμό, η Τασία Μανωλοπούλου βρέθηκε στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου, και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Έχασα ένα από τα παιδιά μου αλλά δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία μητέρα. Μακάρι να ήμουν η τελευταία» είπε η Τασία Μανωλοπούλου, και πρόσθεσε:

«Αυτό το παιδί με την ιδιαιτερότητα που είχε, μας έκανε να συναντήσουμε κάποιους κόσμους που όταν είναι όλα καλά, όλα νορμάλ και ευτυχισμένα, δεν τους φαντάζεσαι», τονίζοντας ότι «το παιδί αυτό στάθηκε πολύ σπουδαίο για εμάς».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι «η Νίκη έφυγε από τη ζωή μια μέρα πριν δώσει το τελευταίο μάθημα στις πανελλήνιες ο αδερφός της, του το κρατήσαμε κρυφό».

Και συνέχισε λέγοντας πως όλο αυτό «ήταν πολύ επίπονο. Σκάβοντας μέσα μου, κατάλαβα ότι όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία, αλλά για κάποιο λόγο».

Ποιος είναι ο λόγος;

«Να μπορέσω στην πορεία να βοηθήσω ανθρώπους που έχουν παιδιά με αυτισμό, που έχουν χάσει τα παιδιά τους, που είχαν ένα παιδί και το έχασαν. Θεωρώ ότι ίσως κάποιο χέρι μπορώ να πιάσω από κάποιο τέλμα ή πηγάδι που έχει πέσει».


Τέλος, η σύζυγος του Νίκου Νικολόπουλου κατέληξε ότι:

«Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η κόρη μου με έκανε καλύτερο άνθρωπο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα