Τεχνικοί και δημοσιογράφοι έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και έφτασαν στο Μαξίμου

Το κλοιό των ΜΑΤ έσπασαν εργαζόμενοι στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, τεχνικοί και δημοσιογράφοι και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.

Εκεί, υπήρξε ένταση με τα ΜΑΤ. Οι δημοσιογράφοι ωστόσο, κατάφεραν και κρέμασαν ένα πανό στα κάγκελα του Μαξίμου.

Κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν για το θέμα ότι οι συγκεντρωμένοι «έχουν δικαίωμα σε διαμαρτυρία εντός νομίμου πλαισίου και έχει προσκληθεί αντιπροσωπεία τους σε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη».

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση η πορεία τεχνικών και δημοσιογράφων πέρασαν το μπλόκο της Ηρώδου Αττικού και έφτασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το μαύρο στα κανάλια. Μάλιστα κατάφεραν και ανάρτηαν πανό στα κάγκελα του Μεγάρου Μαξίμου που έγραφε: «Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις».

Δεκάδες εργαζόμενοι έφτασαν στα κάγκελα του Μεγάρου Μαξίμου αιφνιδιάζοντας τα ΜΑΤ και τους αστυνομικούς, ενώ στο σημείο υπήρξε ένταση και κυνηγητό.

Μάλιστα κρέμασαν πανό στα κάγκελα του Μεγάρου Μαξίμου.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ προκήρυξαν για σήμερα πεντάωρη στάση εργασίας, από τις 10:00 έως τις 15:00 για τους υπαλλήλους που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, SKAI, STAR CHANNEL, EPSILON TV.

Το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα στη διαμαρτυρία εντός νομίμου πλαισίου και επεσήμαναν ότι έχει προσκληθεί αντιπροσωπεία για να συναντηθεί με το Νίκο Παππά και την Όλγα Γεροβασίλη.

mmena23 mmena22 mmena21 mmena20 mmena14 mmena15 mmena16 mmena17 mmena18 mmena19 mmena13 mmena12 mmena11 mmena10 mmena9 mmena8

.newsbeast

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα