Κακοποιούσαν το μόλις 50 ημερών βρέφος τους! Το ομολόγησε ο 23χρονος πατέρας

Υπόθεση κακοποίησης βρέφους, ηλικίας μόλις 50 ημερών, διερευνούν οι αρχές στα Χανιά. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένα νεαρό ζευγάρι που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων το μικρό κοριτσάκι τους επειδή υπέφερε από κρυολόγημα.

Από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας του μωρού στην Παιδιατρική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος, γιατροί και νοσηλευτές εντόπισαν σημάδια στο κορμάκι του με αποτέλεσμα να ενημερώσουν άμεσα την αστυνομία.

Σύμφωνα με τη «Νέα Τηλεόραση» ο ιατροδικαστής που ειδοποιήθηκε και εξέτασε το κοριτσάκι, διαπίστωσε ότι έφερε εκδορές και σημάδια από χτυπήματα. Κατά τη διάρκεια της προσεκτικής διερεύνησης του περιστατικού από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι οι γονείς του μωρού αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ο 23χρονος πατέρας φέρεται να ομολόγησε την κακοποίηση του βρέφους.

Και οι δύο γονείς μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου, ενώ η υπόθεση με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους θα πάρει τη δικαστική οδό.

Παράλληλα, ξεκίνησαν ήδη και οι διαδικασίες για την επιμέλεια του μωρού και τη διαβίωσή του σε ένα ασφαλές για το μικρό αγγελούδι περιβάλλον.

Cretapost

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα