Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια που υπέστη ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, από τους ίδιους του συμφοιτητές του στη Γαλακτοκομική Σχολή Φρικτά βασανιστήρια και εξευτελισμό χωρίς προηγούμενο υπέμενε ο άτυχος Βαγγέλης Γιακουμάκης από τους συμφοιτητές του στη Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτούσε.

Μάλιστα, φέρεται να έφτασαν στο σημείο ακόμη και να τον κρεμάσουν έξω από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου.

«Ακούστηκε ότι τον είχαν δέσει σε καρέκλα στο δωμάτιο του Κρητικού την ημέρα των εκλογών... είχαν κρεμάσει τον Βαγγέλη από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου... τον είχαν ρίξει από τις σκάλες... τον είχαν κλείσει σε ντουλάπα δωματίου».

Είναι μερικές μόνο από τις περιγραφές που περιέχονται στη δικογραφία για τα φρικτά βασανιστήρια που υπέστη ο άτυχος νέος από τους συμφοιτητές του, οι οποίοι δεν τον άφηναν σε ησυχία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», τον είχαν δει να περιφέρεται με πρησμένο πρόσωπο και αίμα στα αυτιά, ενώ οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι του είχαν σπάσει ακόμη και το κρεβάτι για να μην μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια.

«Του έκλειναν το ζεστό νερό, τον έβαζαν σε ντουλάπια και του πετούσαν κέρματα, τον ξύριζαν παρά τη θέλησή του» περιγράφει άλλος μάρτυρας.

Άλλοι περιγράφουν ότι είχαν δει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη να τρέχει να κλειδωθεί στο δωμάτιό του για να ξεφύγει από τα χέρια των νταήδων που τον βασάνιζαν.

«Παναγιά μου τι έπαθα»

Σύμφωνα με τον θείο του Βαγγέλη, Γιώργο Βιδιαδάκη, «...τα προβλήματα ξεκίνησαν πάλι από τα μέσα Γενάρη που εμφανίστηκε ο... Μου είπαν, μόλις ο... επανεμφανίστηκε, ο Βαγγέλης τράβαγε τα μαλλιά του και έλεγε "Παναγιά μου, τι έπαθα"».
Tromaktiko

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα