Αποδοκίμασαν στο Κολωνάκι τον πρόεδρο του ΣτΕ

Από απλούς πολίτες στην περιοχή του Κολωνακίου αποδοκιμάστηκε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣτΕ Νίκος Σακελλαρίου την ώρα που διέσχιζε έναν δρόμο.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν μπροστά στο επεισόδιο είπαν στο CNN Greece ότι άκουσαν τους περαστικούς αλλά και θαμώνες από καφέ της πλατείας να φωνάζουν στον πρόεδρο του ΣτΕ φράσεις όπως η παρακάτω: «Είστε ξεπουλημένοι», «Πρέπει να ντρέπεστε» , «κάνετε συναλλαγές με την κυβέρνηση για την πάρτη σας», «κοιτάτε μόνο να τα αρπάξετε» και άλλες παρόμοιες.

Ο κ. Σακελλαρίου, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, δεν αντέδρασε στις οργισμένες φράσεις των πολιτών και αποχώρησε από την περιοχή περπατώντας.

Ο κ. Σακελαρίου βρέθηκε στο κέντρο διαφόρων σχολίων τόσο της αντιπολίτευσης όσο και απλών ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, έγινε γνωστό ότι αντικείμενό της ήταν τα μισθολογικά ζητήματα των δικαστικών. Ο ίδιος ήρθε για πρώτη φορά στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών όταν διέκοψε τη συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, επικαλούμενος το αρνητικό πολιτικό κλίμα που είχε σχηματιστεί εκείνες τις μέρες.

cnn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα