Θεσσαλονίκη: Δωρεάν μετακίνηση για τους δρομείς Ημιμαραθωνίου

Δωρεάν μετακίνηση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα έχουν όλοι οι συμμετέχοντες στον Protergia 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να γεμίσει την καρδιά της πόλης με περισσότερους από 21.500 δρομείς!

Με σχετική απόφαση του και έπειτα από αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής, οι δρομείς που θα έχουν μαζί τους τον αριθμό συμμετοχής (bib number) θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν προς τις περιοχές εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου (Λεωφόρος Ναυάρχου Κουντουριώτου, ΟΛΘ) και του Δρόμου Υγείας 5.000μ. (Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης), από τις 17:00 έως τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του ΟΑΣΘ για τη θετική ανταπόκρισή της, που θα διευκολύνει σημαντικά τους δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες στη διοργάνωση, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

O Protergia 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα