Το ξέσπασμα της μητέρας του μικρού Μπεν: Έτσι πέθανε το παιδί μου

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς της Κέρι Νίνταμ, της μητέρας του μικρού Μπεν τον οποίο αναζητά εδώ και 25 χρόνια, ελπίζοντας να τον βρει ζωντανό. Οι έρευνες των Βρετανών αστυνομικών στην Κω συνεχίζονται, όμως μια ακόμα μαρτυρία για το τι συνέβη στο παιδί της προκάλεσε ένα ακόμα ξέσπασμά της.

Μιλώντας στην εφημερίδα Mirror, η Κέρι Νίνταμ δήλωσε σίγουρη ότι το παιδί της σκοτώθηκε και κάποιοι αντί να ομολογήσουν την πράξη τους επέλεξαν να θάψουν την αλήθεια μαζί με το παιδί της.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα ένας ακόμα μάρτυρας κατέθεσε ότι τις μέρες που εξαφανίστηκε το παιδί ο οδηγός του εκσκαφέα μετέφερε μπάζα σε άλλο σημείο από αυτό που αυτό που χρησιμοποιούσε και συμπίπτει με αυτό που γίνονται τώρα οι έρευνες.

Μάλιστα όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, στο σημείο αυτό υπάρχουν ακόμα μπάζα. Μόλις έμαθε τα όσα κατέθεσε ο συγκεκριμένος μάρτυρας η κυρία Νίνταμ είπε:

«Ήθελα να ουρλιάξω όταν έμαθα τι ακριβώς συνέβη. Τρέμω στο ενδεχόμενο να βρίσκεται εδώ. Οι επόμενες ημέρες θα είναι αγωνιώδεις. Η ιδέα ότι είναι θαμμένος κάτω από αυτά τα μπάζα με αρρωσταίνει. Πίστευα ότι είναι αδύνατο να πονέσει κανείς περισσότερο αλλά κάθε ημέρα γίνεται όλο και πιο επίπονο αυτό το πράγμα».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «δεν είχε ανάγκη να μεταφέρει μπάζα σε αυτό το σημείο. Είχε ήδη ένα χώρο που τα τοποθετούσε. Ο μόνος λόγος για να το κάνει θα ήταν για να κρύψει κάτι».

Πλέον οι Βρετανοί αστυνομικοί θα ερευνούν το σωρό με τα μπάζα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καταλάβουν τι συνέβη πριν από 25 χρόνια στην Κω.

Πάντως μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν έρευνες στο διπλανό χωράφι που έχουν υποδείξει μάρτυρες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα