Δίκη Χρυσής Αυγής: Και 5ο κατηγορούμενο αναγνώρισε ο Αιγύπτιος ψαράς

Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από την υπεράσπιση ολοκληρώθηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής η διαδικασία αναγνώρισης και των πέντε κατηγορουμένων για την επίθεση σε βάρος των Αιγυπτίων αλιεργατών, από τον μάρτυρα Μοχάμεντ Αμπού Χαμάντ.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο μάρτυρας που είδε τα πρόσωπα μελών της ομάδας που τους επιτέθηκαν τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2012 στο σπίτι τους στο Πέραμα, αναγνώρισε σήμερα και τον πέμπτο κατηγορούμενο, Δημήτρη Αγριογιάννη ο οποίος απουσίαζε από το δικαστήριο στην προηγούμενη συνεδρίαση όταν ο Αιγύπτιος είχε αναγνωρίσει χωρίς επιφύλαξη τους άλλους τέσσερις που βαρύνονται για την υπόθεση.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο κ. Χαμάντ για τον Αγριογιάννη δείχνοντάς τον, «είναι ο μοναδικός που ήταν πιο γεμάτος, είχε ανοιχτόχρωμα μαλλιά, και φορούσε μπλούζα με άσπρα γράμματα... κρατούσε ένα ξύλο, και ήταν ανάμεσα στους άλλους».

Ο μάρτυρας είπε στην κατάθεση του πως εκτός των πέντε που αναγνωρίζει, ήταν κι άλλοι έξω από το σπίτι του. Όπως ανέφερε, οι δράστες ήταν περίπου δέκα «ήταν κι άλλοι που δεν τους βλέπω εδώ» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα