Υπόθεση Μπεν: Θα σκάψουν σε νέο σημείο. "Δεν θα βρουν τίποτα" λέει ο παππούς

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των βρετανικών αστυνομικών δυνάμεων στην Κω, θα ξεκινήσουν εκσκαφές σύντομα σε ένα νέο σημείο, στο οποίο δεν έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ έρευνες.

Η αστυνομία πληροφορήθηκε για την ύπαρξη αυτού του μέρους στα τέλη Ιουνίου, από έναν μάρτυρα του οποίου δεν αποκάλυψαν τα στοιχεία και αυτή τη στιγμή γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν και εκεί τις έρευνες.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, σε εκείνο το σημείο έριχνε το μπάζα ο οδηγός του εκσκαφέα, ο οποίος εικάζεται πως μπορεί να ευθύνεται για το θάνατο του Μπεν.

Το σημείο αυτό βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο που χάθηκε ο Μπεν.

"Δεν θα βρουν τίποτα" λέει ο παππούς του μικρού Μπεν

Απαισιόδοξος είναι ο παππούς τους μικρού Μπεν Eddie Needham για την πορεία των ερευενών για την ανεύρεση του εγγονού του.

O Eddie Needham επέστρεψε στην Κω 25 χρόνια μετά για να βοηθήσει στην εξέλιξη των ερευνών και όπως τόνισε οι εφιάλτες επέστρεψαν: «Αν ήταν να είχαν βρει κάτι εδώ θα το είχαν βρει μέχρι τώρα. Προφανώς το οίκημα αντικαταστάθηκε από κάποιο άλλο. Ήταν πολύ οδυνηρό για μένα να επιστρέψω στο σημείο όπου για τελευταία φορά είδα τον εγγονό μου», λέει ο παππούς του μικρού .

Φεύγοντας από το μέρος όπου ο Eddie είδε για τελευταία φορά τον εγγονό του είπε στην Mirror: «Είμαι σίγουρος ότι κάνουν φανταστική δουλειά. Είναι η καλύτερη ομάδα και οι καλύτεροι αρχαιολόγοι στον κόσμο. Αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα βρουν κάτι παρόλο που δουλεύουν εξαιρετικά σκληρά», είπε και συνέχισε: «Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα ήταν όταν όταν ξαναπάτησα το πόδι μου εδώ. Ένιωσα απαίσια».

Ο επικεφαλής των ερευνών είπε: «Είναι πολύ δύσκολες στιγμές για τον Eddie. Πολύ οδυνηρή διαδικασία. Αλλά θέλω οι ειδικοί εδώ να έχουν αναζητήσουν απαντήσεις μέσα από τις αναμνήσεις του».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα