Στην αγνοούμενη Έλενα ανήκει το πτώμα των Αγίων Αναργύρων;

Στα αζήτητα του νεκροτομείου παραμένει το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση σε ένα οικόπεδο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, τυλιγμένο σε μαύρες σακούλες απορριμάτων και σε μια κουβέρτα!

Η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη και μόνο μια ρόμπα, που βρέθηκε μαζί με τη σορό, φέρεται ότι πιστοποιεί ότι ήταν γυναίκα. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ανοίγουν τους φακέλους με τις εξαφανισμένες γυναίκες από το 2010 και έπειτα, σε μια προσπάθεια να αναγνωριστεί η άγνωστη γυναίκα. Ενα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν είναι να πρόκειται για την 50χρονη Ουκρανή Ελενα Ολντερσντορφ, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το διαμέρισμά της στα Κάτω Πετράλωνα από τις 11 Ιουνίου.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει λεπτομερής ιατροδικαστική έρευνα, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθούν το διάστημα που διαπράχθηκε το έγκλημα και -εάν αυτό είναι δυνατό- ο μηχανισμός του θανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή για τον χρόνο τέλεσης της δολοφονίας μιλά για ένα διάστημα τριών έως και έξι μηνών, χωρίς να αποκλείεται το διάστημα να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Εκείνο που είναι βέβαιο είναι ότι το έγκλημα έγινε σε άλλον χώρο και οι δράστες μετέφεραν το πτώμα στο οικόπεδο όπου βρέθηκε.

Σύντομα θα κληθούν στα γραφεία της Ασφάλειας συγγενείς εξαφανισμένων γυναικών για να δουν τα ρούχα και τα λιγοστά προσωπικά αντικείμενα που βρέθηκαν πάνω στη σορό της δολοφονημένης γυναίκας, μήπως και τα αναγνωρίσουν. Παράλληλα, ο ιατροδικαστής έχει λάβει δείγματα γενετικού υλικού της νεκρής, προκειμένου να συγκριθεί το DNA της με αυτό των στενών συγγενών γυναικών που έχουν εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα