Πήγε να κάψει ζωντανούς τη σύζυγο, το ανήλικο παιδί του και τη μητέρα του!

Τα μέλη της οικογένειάς του πήγε να κάψει ζωντανά ένας 39χρονος, βάζοντας φωτιά στο σπίτι τους στην Κάλυμνο! Ευτυχώς, η μητέρα του, η σύζυγός του και το ανήλικο παιδί τους σώθηκαν την τελευταία στιγμή, καθώς πρόλαβαν να βγουν τρέχοντας από τη φλεγόμενη κατοικία τους!

Το απίστευτο περιστατικό, που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, συνέβη λίγο μετά τις 09.30 το πρωί της Παρασκευής στη συνοικία του Αγίου Θεολόγου. Σε κατάσταση αμόκ ο 39χρονος, που φέρεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, έβαλε φωτιά σε μερικά ρούχα τα οποία είχε μαζί του και άρχισε να τα πετάει μέσα στο σπίτι όπου βρίσκονταν η μητέρα, η σύζυγος και το παιδί του!

Φιάλη υγραερίου

Οι φλόγες τύλιξαν το οίκημα (στο εσωτερικό του οποίου υπήρχε και φιάλη υγραερίου), ενώ από την πυρκαγιά κινδύνευσαν γειτονικά σπίτια. Οι δύο γυναίκες και το αγοράκι κατάφεραν να βγουν σώοι από το σπίτι, ενώ άμεσα κλήθηκαν αστυνομικοί και πυροσβέστες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού που ανέλαβαν την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Ο 39χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, με κατηγορίες για εμπρησμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Στο μεταξύ, η οικογένειά του έχει ξεσπιτωθεί, αφού το σπίτι της υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα