Ο παππούς του μικρού Μπεν κλήθηκε να πάει στην Κω

Με τις έρευνες για τον μικρό Μπεν να συνεχίζονται στην Κω και λίγες ώρες μετά την  κατεδάφιση του δωματίου, στο σπίτι των παππούδων του Μπεν, οι Βρετανοί αστυνομικοί ανακοίνωσαν στους δημοσιογράφους πως κλήθηκε  να πάει στο νησί ο 68χρονος παππούς του, Έντι Νίνταμ.

Οι Βρετανοί ερευνητές δεν θέλησαν να ακοινώσουν αν βρέθηκε κάτι σε εκείνο το σημείο. Αρκέστηκαν να πουν στους δημοσιογράφους πως ο Έντι Νίνταμ, κλήθηκε για να εξηγήσει πότε ακριβώς και γιατί επέκτεινε το σπίτι της αγροικίας, με ακόμη ένα δωμάτιο. Όπως αναφέρει η ο 68χρονος αναμένεται στην Κω εντός της ημέρας, για να περπατήσει ξανά στα μέρη που έζησε με τον εγγονό του, το καλοκαίρι του 1991.

Ο επιθεωρητής Jon Cousins πρόσθεσε πως «Ο παππούς του Ben, ο  Έντι Νίνταμ, θα παραστεί στις έρευνες μετά από δικό μου αίτημα. Θέλω οι εμπειρογνώμονες να είναι εδώ για να κατανοήσουν και να βγάλουν συμπεράσματα από τις αναμνήσεις του»

Από την πλευρά του ο παππούς του Μπεν μεταβαίνει στο νησί δηλώνοντας πως θέλει απαντήσεις για την εξαφάνιση του εγγονού του πριν πεθάνει.

«Η αστυνομία είναι σίγουρη πως ο Μπεν είναι νεκρός. Αλλά νομίζω πως υπάρχουν ακόμα θέματα που δεν γνωρίζουμε. Χρειάζομαι απαντήσεις πριν πεθάνω» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Έντι Νίνταμ στην Mirror.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα