Υπόθεση Άννυ: Αποκαλύψεις υπόσχεται ο Νικολάι

Σαφή υπονοούμενα για αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της απολογίας του αφήνει ο κατηγορούμενος για τη φρικτή υπόθεση της Αννυ, Νικολάι.

Αν και υποστηρίζει ότι δεν βρισκόταν καν στο υπόγειο-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα το επίμαχο βράδυ, ο φίλος του πατέρα της άτυχης 4χρονης διαμηνύει ότι θα ανοίξει το στόμα του στο δικαστήριο!

«Δεν κρυβόμουν όταν εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης. Κάνετε μεγάλο λάθος, θα σας πω στο δικαστήριο. Και, πιστέψτε με, έχω να πω πολλά! Θα πω πράγματα για πρώτη φορά. Μέχρι τώρα όλοι μιλάνε χωρίς να ξέρουν» είπε χθες ο «σκοτεινός» Νικολάι σε συνέντευξή του μέσα από τις φυλακές στην τηλεοπτική εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Από την πλευρά του ο πατέρας της άτυχης μικρούλας, Σάββας, επιμένει ότι δεν σκότωσε την κόρη του, αλλά την αντίκρισε νεκρή στο κρεβάτι. «Η ακροαματική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι προφανές ότι κάποιοι εκ των εμπλεκόμενων μερών προσπαθούν να δημιουργήσουν μια παράλληλη δίκη ή να αποπροσανατολίσουν από το τι έχει πραγματικά συμβεί» αναφέρει στην «Espresso» ο συνήγορός του Παναγιώτης Χρυσικάκης και προσθέτει: «Ας κάνουν υπομονή και ας μην προσπαθούν να υποδαυλίζουν καταστάσεις, οι οποίες σε λίγες ημέρες θα ξεδιαλυθούν πλήρως με τον πιο επίσημο τρόπο».

Στην κρισιμότερη φάση

Η δίκη για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό του κοριτσιού μπαίνει στην κρισιμότερη φάση, αφού μετά τις αποκαλύψεις-σοκ από πραγματογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ. και ψυχιάτρους, σειρά στο βήμα του μάρτυρα παίρνει ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Μεταμοσχεύσεων Ανδρέας Καραμπίνης, μάρτυρας που είχε ζητήσει η πλευρά της μητέρας Δημητρίνα Μπορίσοβα. Θα ακολουθήσουν μάρτυρες υπεράσπισης των κατηγορουμένων, ενώ δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να ξεκινήσουν οι απολογίες.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα