Υπόθεση Άννυ: Η εκδοχή της πλευράς του πατέρα για το θάνατο της μικρής

Ο ιατροδικαστής που όρισε ο πατέρας της μικρής Άννυ, Σάββας, κατέθεσε εχθές στο δικαστήριο και σημείωσε πως είναι πιθανό η μικρή να πέθανε από παθολογικά αίτια σε συνδυασμο με λήψη ναρκωτικών ουσιών. Επιστημονική άποψη που όπως είπε την βάσισε σε εμετό που βρέθηκε σε κουβέρτα μέσα στο σπίτι.

Ο Δημήτρης Γαλεντέρης ορίστηκε ως τεχικός σύμβουλος από την πλευρά του Σάββα και κατέθεσε στο δικαστήριο πως είναι πιθανό η μικρή να πήρε ηρωίνη.

Ο κ. Γαλεντέρης υποστήριξε πως κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα από εμετό που εντοπίστηκε σε κουβέρτα, ενώ, επιπλέον υποστήριξε πως βρέθηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, όχι πολύ ψηλά στον τοίχο του σπιτιού, όπως αντίθετα υποστήριξαν οι ειδικοί πραγματογνώμονες που προηγήθηκαν .

"Σηκώνω τα χέρια ψηλά...δεν έχω να σας ρωτήσω κάτι άλλο..."είπε η εισαγγελέας της έδρας αντιδρώντας στις ισχυρισμούς του μάρτυρα ότι οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν στους τοίχους του διαμερίσματος - σφαγείου επί της Μιχαήλ Βόδα, ήταν σε ύψος κάτω του ενός μέτρου. "Οι άλλοι μάρτυρες εδώ μας είπαν ότι οι κηλίδες ήταν άνω του ενός μέτρου" συμπλήρωσε η εισαγγελέας.

Ο ιατροδικαστής άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η Άννυ να πήρε ναρκωτικά που υπήρχαν στο σπίτι - ο κατηγορούμενος πατέρας της ήταν χρήστης- και εξ' αυτού του λόγου να έκανε εμετό πάνω στη κουβέρτα.

Εισαγγελέας: Ποια ευρήματα σας οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα; Κάνετε άλματα, κάνετε υπερβάσεις. Έχετε βγάλει την απόφασή σας, εμείς να πάμε σπίτι μας δηλαδή....

Μάρτυρας: Έλαβα υπόψη μου τα στοιχεία. Ότι λέει ο κατηγορούμενος (σ.σ. ο πατέρας της Άννυ) το λαμβάνετε ως δεδομένο για να καταλήξει σε επιστημονικό συμπέρασμα; Ποια είναι τα αντικειμενικά στοιχεία που είχατε;

Μάρτυρας: Βρήκα στοιχεία που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η Άννυ δεν πέθανε με βίαιο τρόπο, υπάρχει η κουβέρτα βρέθηκε εμετός..

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα