Σήμερα γιορτάζει ο πολιούχος των Αθηνών. Κυκλοφορικές ρυθμίσεις και κλειστές υπηρεσίες

Αργία είναι για τον δήμο Αθηναίων η 3η Οκτωβρίου, καθώς γιορτάζει ο πολιούχος της πόλης των Αθηνών, Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης. Έτσι, σήμερα δεν θα λειτουργήσουν οι διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες του δήμου.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων, οι διοικητικές, οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων στις 3 Οκτωβρίου δεν θα λειτουργήσουν λόγω της αργίας.

Αντιθέτως, θα λειτουργήσουν κανονικά ευαίσθητες υπηρεσίες υψηλής κοινωνικής σημασίας, όπως η αποκομιδή των απορριμμάτων, οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί, η σίτιση απόρων και αστέγων, η ελεγχόμενη στάθμευση, η συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού και τα νεκροταφεία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω του εορτασμού του πολιούχου της Αθήνας και της λιτανείας της εικόνας του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, τη Δευτέρα 3/10 ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ.

Συγκεκριμένα, θα απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από τις 12:00 και θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, από τις 16:00 στις παρακάτω οδούς στο Κολωνάκι:

-Σκουφά, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ομήρου και της πλατείας Φιλικής Εταιρείας.
-Δημοκρίτου, στο τμήμα του μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.
-Λυκαβηττού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.
-Σέκερη, σε όλο το μήκος της.
-Πλατεία Φιλικής Εταιρείας.
-Σόλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λυκαβηττού και Κανάρη.
-Κανάρη, σε όλο το μήκος της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα