"Έφυγε" η γνωστή αστρολόγος Αντωνία Πέτα

Εσβησε η Αντωνία Πέτα σε ηλικία 66 χρόνων. Η γνωστή αστρολόγος υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο το περασμένο Σάββατο. «Την Τετάρτη το πρωί η Αντωνία άφησε την τελευταία της πνοή στην Εντατική του δημοσίου νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν έχοντας πέσει σε κώμα» λέει στην «Espresso» στενή της φίλη. «Το Σάββατο στις εννιά το βράδυ την περιμέναμε για να βγούμε, αλλά δυστυχώς εκείνη την ώρα έπαθε εγκεφαλικό… Λυπούμαστε πολύ που χάσαμε ένα σπουδαίο άνθρωπο και μια πολύ καλή φίλη».

Η Αντωνία Πέτα είχε σπουδάσει φαρμακοποιός, όμως για πολύ λίγο άσκησε αυτό το επάγγελμα. Από πολύ νέα την κέρδισε η μελέτη της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και σιγά-σιγά μπήκε στα χωράφια της αστρολογίας. Ως αστρολόγος έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και διακρίθηκε για τη σοβαρότητα των προβλέψεων που έκανε στον Τύπο αλλά και σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο πολύς κόσμος τη γνώρισε ως συνεργάτιδα του Ανδρέα Μικρούτσικου, όταν παρουσίαζε στο Mega τη μεσημεριανή έκδοση της εκπομπής του «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό». Στη συνέχεια την είδαμε στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου να κάνει καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις της στην πρωινή εκπομπή του ίδιου καναλιού με τίτλο «Σαν στο σπίτι σας». Χαμηλών τόνων και ζεστός άνθρωπος, έγινε πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό. Ηταν άλλωστε μια πραγματική κυρία.

Κατά καιρούς έγραφε σε περιοδικά διάφορα θέματα πολιτισμού και ιδιαίτερα για τα μνημεία αλλά και για τις πόλεις της αρχαίας Ελλάδας αναλύοντας την ενεργειακή τους σημασία. «Είχε μεγάλη αγάπη σε όλα αυτά τα υπέροχα μέρη της χώρας μας, όπως είναι οι Δελφοί και οι Μυκήνες, και ήθελε κάποτε να κάνει μια τηλεοπτική εκπομπή που να αφορά τα ενεργειακά τους πεδία, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε» μας λέει η ίδια φίλη της. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στη μία το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο.
Απαρηγόρητα είναι τα δύο της παιδιά, Βίκτορας και Βασιλική, αφού η Αντωνία έφυγε έτσι, αναπάντεχα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα