Σχέδιο για ρουμανικό προξενείο στη Σύρο

Την πρόθεση της Ρουμανίας να ιδρύσει Προξενείο στην Ερμούπολη, ώστε να διευκολύνονται οι Ρουμάνοι επισκέπτες, που επιλέγουν τη Σύρο και τις Κυκλάδες για τις διακοπές τους, ανακοίνωσε στον δήμαρχο Ερμούπολης - Σύρου Γιώργο Μαραγκό, ο Πρέσβης της Ρουμανίας, Lucian Fatu.

Ο δήμαρχος, από την πλευρά του, ενημέρωσε τον κ. Fatu σχετικά με τις επενδυτικές προοπτικές που προσφέρονται, καθώς και για τους προσεχείς σχεδιασμούς της δημοτικής Αρχής, ως προς την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Η συνάντηση των δύο αντρών πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Ερμούπολης, σε συνέχεια επίσημης πρόσκλησης του δημάρχου, προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες συνεργασίας σε συγκεκριμένους τομείς, όπως η τουριστική προβολή της Σύρου στην αγορά της Ρουμανίας, η ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων και η πραγματοποίηση επενδύσεων στο νησί μας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που έχει αναλάβει το τελευταίο διάστημα ο δήμαρχος με Πρέσβεις και επιτετραμμένους χωρών, για την προώθηση και προβολή του νησιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα