Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ελευσίνα και στα Μέγαρα την Κυριακή

Λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου ’’16ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος – Στα Χνάρια του Παυσανία’’ , στους Δήμους Ελευσίνας και Μεγαρέων, την Κυριακή 02 Οκτωβρίου και από ώρα 08.30΄ έως 10.30΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς:

Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου , στο τμήμα της από τη θέση Μπλόκο Ελευσίνας (οικοδομικός αριθμός 168) έως τη χ/θ 41,500 και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
Ηρώων Πολυτεχνείου , στο τμήμα της από τον οικοδομικό αριθμό 108 (ΔΕΗ Ελευσίνας) έως την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (Μπλόκο Ελευσίνας – οικοδομικός αριθμός 168) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά το χρονικό διάστημα εφαρμογής των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται αντίστοιχα από τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου και από παρακείμενες οδούς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή πρόκλησης πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα βρίσκονται κατά μήκος αυτής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα