Ο άλυτος γρίφος της δολοφονίας Αγραφιώτου στο Μαρούσι

Παραμένει το μυστήριο γύρω από την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου στο Μαρούσι, τέσσερις μήνες μετά τον εντοπισμό του πτώματός της σε υπόγειο γκαράζ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι. Ελεύθερος κυκλοφορεί ο δολοφόνος, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα σενάρια.

Ήταν 25 Μαϊου του 2015, όταν ένας υπάλληλος σούπερ μάρκετ στην οδό Χατζηαντωνίου στο Μαρούσι, κατέβηκε στο τρίτο υπόγειο της επιχείρησης για να πάρει το αυτοκίνητό του. Μια δυσάρεστη μυρωδιά κινητοποίησε τα αισθητήριά του και άμεσα κάλεσε την αστυνομία.

Αξιωματικοί της ασφάλειας πραγματοποίησαν έρευνα και εντόπισαν σε προχωρημένη αποσύνθεση το πτώμα της αγνοούμενης απο τις 21 Απριλίου, Ελευθερίας Αγραφιώτου. Από τότε κύλυσαν τέσσερις μήνες και ο δολοφόνος της συνεχίζει να κυκλοφορεί αναμεσά μας. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος και ο φάκελος «Αγραφιώτου» παραμένει ανοιχτός για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.


Τα σενάρια της δολοφονίας

Το πρώτο και πιο ανυχητικό σενάριο στο τραπέζι των ερευνών είναι η ύπαρξη ενός serial killer ο οποίος ξεκίνησε την δολοφονική του δράση με τον φόνο της συνταξιούχου τραπεζικού. Άγνωστο αν και πότε θα επιχειρήσει να διαπράξει ακόμη ένα ειδεχθές έγκλημα.

Το δεύτερο σενάριο θέλει την Αγραφιώτου να διατηρούσε επαφή με έναν άνδρα- μυστήριο. Έναν άνθρωπο που είχε μπει στη ζωή της τους τελευταίους μήνες πριν την δολοφονία της με τον οποίο δεν είχαν αναπτύξει ιδιαίτερες κοινές κοινωνικές επαφές και που εξαφανίστηκε απο προσώπου γης μετά το θάνατό της.


Τα «ορφανά» αποτυπώματα και η σεξουαλική επίθεση

Ο δράστης σύμφωνα με τους αξιωματικούς που ερέυνησαν την δολοφονία της, την τράβηξε απότομο απο το πρώτο υπόγειο μόλις την εντόπισε, την έσυρε μέσα απο το κλιμακοστάσιο και κατέληξαν στο τρίτο υπόγειο.

Αίματα της Αγραφιώτου βρέθηκαν στους τοίχους και στο πάτωμα, όπως επίσης βρέθηκαν και κάποια αποτυπώματα και σημάδια από παπούτσια στον σκονισμένο χώρο. Κανένα απο αυτά δεν στάθηκαν ικανά να βοηθήσουν την έρευνα των αρχών. Ακόμη και οι μαρτυρίες για ένα ύποπτο μαύρο τζιπ δεν μπόρεσαν να προσθέσουν κάτι στην εξιχνίαση της δολοφονίας- θρίλερ.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται και όλοι ελπίζουν ο δράστης να εντοπιστεί για να αποδοθεί δικαιοσύνη έστω και με καθυστέρηση στην Ελευθερία Αγραφιώτου.

newpost

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα