Θρίλερ με την εξαφάνιση της 50χρονης Έλενας. Βρήκαν DNA

Νέα στοιχεία περιπλέκουν το θρίλερ της εξαφάνισης της ευκατάστατης 50χρονης από τα Κάτω Πετράλωνα στις 11 Ιουνίου. Οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ που ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή το διαμέρισμά της μετά τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η μητέρα της Ουκρανής, βρήκαν στο κρεβάτι της γενετικό υλικό που δεν ανήκει στην ίδια αλλά δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη από ποιον προέρχεται.

Η 50χρονη είχε παντρευτεί το 2009 με Έλληνα ο οποίος είχε οικονομική άνεση και απεβίωσε το 2014 από παθολογικά αίτια. Από τότε η Έλενα ήταν μόνη και μάλιστα φέρεται ότι άρχισε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα που την είχαν οδηγήσει σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Τελευταία κλήση

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, η τελευταία κλήση από το κινητό της έγινε στις 9 Ιουνίου προς το κινητό τηλέφωνο της φίλης της, η οποία είναι ,και διαχειρίστρια στην πολυκατοικία. Δύο μέρες αργότερα τα ίχνη της 50χρονης εξαφανίστηκαν. Όμως από τις έρευνες της Ασφάλειας διαπιστώθηκε ότι τις επόμενες μέρες έγιναν αγορές, αναλήψεις ακόμα και μεταφορές χρημάτων από τον λογαριασμό της σε λογαριασμούς της φίλης και της γειτόνισσά της αλλά και του 30χρονου γιου της. Μητέρα και γιος κατέθεσαν στην Ασφάλεια και παραδέχτηκαν ότι διαχειρίζονταν τον λογαριασμό της 50χρονης.

Όμως ο 30χρονος προέβαλε τη δικαιολογία ότι η 50χρονη του χρωστούσε χρήματα ενώ η μητέρα του της είχε εμπιστευτεί την κάρτα της για να πληρώνει τους λογαριασμούς της, όταν εκείνη βρισκόταν στην πατρίδα της για να δει τη μητέρα της. Ο λογαριασμός παρουσίαζε κινήσεις ακόμη και όταν η μητέρα της εξαφανισμένης γυναίκας ήρθε στην Ελλάδα ανησυχώντας για την τύχη της κόρης της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα