Λάρισα: Ξυλοφόρτωσε τους γονείς του γιατί νόμιζε πως κέρδισαν σε τυχερό παιχνίδι

Ιστορία οικογενειακής τρέλας στη Λάρισα... Πατέρας και μάνα πήγαν να καταθέσουν μήνυση εις βάρος του γιου τους ο οποίος τους ξυλοφόρτωσε... Δεν θα πιστέψετε το γιατί!

Όσο απίστευτο κι αν ήταν το περιστατικό που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στη Λάρισα, με τον γιο που πλάκωσε στο ξύλο τον πατέρα του και τον έστειλε στο νοσοκομείο ενώ χτύπησε και τη μητέρα του... Ακόμη πιο απίστευτη είναι η εξέλιξη της υπόθεσης που έχει ταράξει την τοπική κοινωνία της Λάρισας!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Λαρισαίοι γονείς, θύματα επίθεσης από το ίδιο τους το παιδί πήγαν μετά το επεισόδιο στην Αστυνομία αποφασισμένοι να καταθέσουν μήνυση εις βάρος του γιου τους! Δεν γνωρίζουμε αν τελικά προχώρησαν σ' αυτή την κίνηση ή άλλαξαν γνώμη, ωστόσο και μόνο η πρόθεση τους αυτή μαρτυρά την απόγνωση και τον τρόμο που έχουν βιώσει μέσα στο σπίτι τους από το παιδί που έφεραν στον κόσμο... Ο δε λόγος που έφαγαν ξύλο από το γιο τους είναι απίστευτος!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της επίθεσης έπαθε παράκρουση και ξαφνικά μπήκε στο μυαλό του η ιδέα πως οι γονείς του κέρδισαν μισό εκατομμύριο σε κάποιο τυχερό παιχνίδι! Άρχισε λοιπόν να τους κατηγορεί πως του το κρύβουν και δεν του λένε που είναι τα λεφτά. Κι όταν ο πατέρας και η μητέρα του το αρνήθηκαν και προσπάθησαν να τον κάνουν να συνέλθει, ο γιος ξέσπασε όλη του την οργή πάνω τους με αποτέλεσμα να τους πλακώσει στο ξύλο και μετά να εξαφανιστεί.

Αν μη τι άλλο, πρωτόγνωρη ιστορία για τη Λάρισα...

 

 

 

postlarissa

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα