Τον βρήκαν αναίσθητο και αιμόφυρτο σε αποθήκη εστιατορίου

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες τραυματισμού ενός τουρίστα στα Χανιά, που εντοπίστηκε δίχως τις αισθήσεις του και γεμάτος αίματα μέσα σε αποθήκη εστιατορίου έξω από τον Πλατανιά. Κανείς δεν γνωρίζει ποιος προκάλεσε στον Σουηδό τα σοβαρά τραύματα, ούτε πώς βρέθηκε στο σημείο.

Τον αιμόφυρτο άνδρα βρήκε στις 11.00 το πρωί της Κυριακής μια εργαζόμενη από διπλανό κατάστημα, η οποία, τρομοκρατημένη, ενημέρωσε την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου λέγοντάς της ότι ένας λιπόθυμος άνδρας κείτεται στην αποθήκη του καταστήματός της. Οι δύο γυναίκες ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που έκαναν αυτοψία στο σημείο όπου ήταν πεσμένος ο τουρίστας, τα ίχνη αίματος που οδηγούσαν στην αποθήκη μαρτυρούν ότι ο Σουηδός μεταφέρθηκε εκεί από άλλο σημείο. Οι Αρχές, πάντως, φαίνεται ότι έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο, καθώς δεν υπάρχουν μαρτυρίες που να οδηγούν στους δράστες.

Ο άτυχος Σουηδός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων και δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει κατάθεση για να εξηγήσει τι συνέβη. Ωστόσο, τα τραύματά του δείχνουν ότι δέχθηκε άγρια χτυπήματα, πιθανότατα κατά τη διάρκεια συμπλοκής που έγινε σε άγνωστο σημείο, και μάλλον αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα