Εδώ και 20 χρόνια ζει σε σπηλιά στην Κρήτη - Βίντεο

Εδώ και 20 χρόνια ο Μανώλης Γιατράκος αποφάσισε να εγκαταλείψει τα πάντα και να απομωνοθεί σε μια σπηλιά στο νησάκι Χρυσή, το οποίο βρίσκεται περίπου 10 μίλια νότια της Ιεράπετρας της Κρήτης.

Ο «Μουγκρής» (χέλι) όπως είναι το παρατσούκλι του είναι 65 χρονών όπως ο ίδιος είπε και έχει 5 παιδιά και 7 εγγόνια. Στο νησί βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», προκειμένου να καταγράψουν λίγες ώρες από την καθημερινότητά του στο νησί.

Ο «Μουγκρής» όπως λέει μένει στο νησί χειμώνα καλοκαίρι εδώ και 15 χρόνια και είναι ένας πολύ κοινωνικός άνθρωπος με όλους όσοι επισκέπτονται το νησί.   Η καθημερινότητα του στο νησί είναι πολύ ήρεμη και πολύ αναζωογονητική, όντας ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής του. Το χειμώνα μαζεύει ξύλα από τη θάλασσα έτσι ώστε να ανάψει φωτιά και να φτιάξει φαγητό έχοντας και μια ξυλόσομπα, ενώ όταν βρέχει μπαίνει στη σκηνή του. Προσαρμόζεται στις συνθήκες και μάλιστα δεν του έχει λείψει καθόλου κάτι έτσι ώστε να φύγει έστω για λίγο από την Χρυσή. Η φύση του χαρίζει απλόχερα όλο της το μεγαλείο και τον αποζημιώνει με την επιλογή του να μείνει μόνιμα εκεί.

 

entertv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα