Στο σκοτάδι οι έρευνες για την εξαφάνιση της 50χρονης Ελενας

Στο σκοτάδι κινούνται οι έρευνες για την εξαφάνιση της 50χρονης Ελενας από την Ουκρανία, η οποία έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 11 Ιουνίου, όταν η φίλη και γειτόνισσά της στην ίδια πολυκατοικία στα Πετράλωνα διαπίστωσε ότι δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι της.

Η 50χρονη Ουκρανή είχε παντρευτεί Ελληνα, ο οποίος απεβίωσε το 2014 από παθολογικά αίτια, αφήνοντάς της ακίνητη περιουσία και καταθέσεις στην τράπεζα ύψους 20.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, που έχουν αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό της, έφτασαν έως τη Σαλαμίνα, καθώς οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει κρύψει 200 χρυσές λίρες σε ένα εξοχικό σπίτι του. Ομως, αν και ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι, δεν βρήκαν ούτε λίρες ούτε και ίχνη διάρρηξης ή έρευνας από αγνώστους, που ίσως είχαν ακούσει τις φήμες και έψαχναν τον «θησαυρό».

Από γείτονες της εξαφανισμένης γυναίκας στη Σαλαμίνα, οι αστυνομικοί έμαθαν ότι η Ελενα επισκεπτόταν συχνά ένα μοναστήρι στο νησί, που είναι συνδεδεμένο με τη ρωσική εκκλησία. Τώρα περιμένουν να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες ο ηγούμενος της μονής από ταξίδι, προκειμένου να τον ρωτήσουν εάν γνωρίζει κάτι για την εξαφάνισή της.

Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η Ουκρανή είχε αρχίσει να εκδηλώνει ψυχολογικά προβλήματα μετά τον θάνατο του συζύγου της. Μάλιστα, πριν από έναν χρόνο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και τη γλίτωσε η γειτόνισσά της. Η ίδια γυναίκα αποδείχθηκε ότι μετά την εξαφάνιση της Ελενας είχε σηκώσει μαζί με τον γιο της από τον λογαριασμό της το ποσό των 15.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα