Τρόμος στη Δράμα από αμετανόητο παιδεραστή

Αναστάτωση προκαλεί στην πόλη της Δράμας η σύλληψη ενός αμετανόητου παιδεραστή, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια 17χρονη κοπέλα και αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο και σε ένα 12χρονο κορίτσι!

Ο επικίνδυνος 51χρονος είχε φυλακιστεί στο παρελθόν για άλλες υποθέσεις ασέλγειας και για βιασμούς, αλλά και για κλοπές και υποθέσεις ναρκωτικών. Ομως, δεν σταμάτησε την αρρωστημένη δράση του, που αποκαλύπτεται με καθυστέρηση μερικών μηνών.

Τα περιστατικά για τα οποία κατηγορείται δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας για να μη διαρρεύσουν πληροφορίες για τις αστυνομικές έρευνες. Ωστόσο, προκαλούν τρόμο όσα ήρθαν στην επιφάνεια μετά τη σύλληψή του για όσα υπέστησαν τα δύο ανήλικα κορίτσια που είχαν την ατυχία να βρεθούν στον δρόμο του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι γνώρισε τυχαία τα δύο κορίτσια το καλοκαίρι στην πόλη της Δράμας. Πρώτο θύμα του ήταν η 17χρονη, την οποία έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του με διάφορα τεχνάσματα, όπως κεράσματα και μικροποσά. Ομως, μόλις έφτασαν, της επιτέθηκε και τη βίασε! Με πανομοιότυπο τρόπο φέρεται ότι επιτέθηκε και στη 12χρονη σε πάρκο της πόλης. Ομως, ευτυχώς για το κορίτσι, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιό του.

Παλιός γνώριμος

Και τα δύο περιστατικά καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία από τους γονείς των κοριτσιών, που ζήτησαν έντρομοι τη βοήθεια των Αρχών για τον εντοπισμό του άγνωστου τότε βιαστή. Οι έρευνες των αστυνομικών κατέληξαν στον 51χρονο παλιό «γνώριμό» τους. Τα σε βάρος του στοιχεία ήταν τέτοια που ο εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του με τις κατηγορίες του βιασμού κατ' εξακολούθηση της 17χρονης και της απόπειρας αποπλάνησης παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 14 χρόνια.

Ο 51χρονος συνελήφθη το Σάββατο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και από εκεί στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Με ενδιαφέρον αναμένονται όσα θα ισχυριστεί στην απολογία του, που θα κρίνουν στη συνέχεια την τύχη του. Πάντως, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβώσει αν και άλλες ανήλικες έπεσαν θύματά του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα