Θρίλερ με την εξαφάνιση της Ελενας από τα Πετράλωνα! Βίντεο

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα και δύσκολους προς λύση γρίφους εκτυλίσσεται η εξαφάνιση της 50χρονης εύπορης γυναίκας που χάθηκε από προσώπου γης στις 11 Ιουνίου.

Οι δικοί της άνθρωποι, αλλά και οι διωκτικές αρχές χτενίζουν ολόκληρες περιοχές, ενώ όλα τα σενάρια για την τύχη της Ελενας είναι ανοιχτά.

Η Ελένα 'Ολντερσνορφ πριν από δύο περίπου χρόνια έχασε τον άνδρα της, κληρονομώντας ταυτόχρονα μια μεγάλη περιουσία. Τέσσερα σπίτια σε Κάτω Πετράλωνα και Σαλαμίνα, χρηματικά ποσά σε λογαριασμούς και θυρίδες και χρυσαφικά. Οπως λένε οι δικοί της άνθρωποι μετά το χαμό του άνδρα της βυθίστηκε κλείστηκε στον εαυτό της. Έπαθε κατάθλιψη την οποία όμως κατάφερε να αντιμετωπίσει και να γίνει και πάλι ένα κοινωνικό άτομο.



Από τα τέλη του περασμένου Μαΐου, αναίτια άρχισε να μην απάντα στα τηλέφωνα, ενώ διέκοψε και την επικοινωνία με τη μητέρα της που μένει στην Ουκρανία. Οι φίλες της που πήγαν σπίτι της στα Κάτω Πετράλωνα δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν, ενώ η μητέρα της έφτασε αεροπορικώς στην Αθήνα στις 8 Ιουλίου. Αμέσως δηλώθηκε η εξαφάνιση της στην αστυνομία, ενώ η μητέρα της και οι φίλες της με τη βοήθεια ιδιωτικού αστυνομικού ξεκίνησαν ένα αγώνα δρόμου για την εύρεση της Ελένης.

''Ακόμα περιμένω το παιδί μου να επιστέψει. Στρώνω το μεσημεριανό τραπέζι, βάζοντας και το δικό της πιάτο '', λέει στο protothema.gr, η μητέρα της Ελενας Λουντμίλα και συνεχίζοντας προσθέτει:'' Μέχρι τα τέλη του περασμένου Μαΐου μιλούσαμε σε καθημερινή βάση. Ξαφνικά οι συνομιλίες μας άρχισαν να περιορίζονται, μέχρι την ημέρα που σταματήσαν. Ανησύχησα και είπα στις φίλες της να ψάξουν να τη βρουν. Δεν την εντόπισαν πουθενά, κι έτσι ήρθα στην Αθήνα. Στις 8 Ιουλίου δήλωσα την εξαφάνιση της στην αστυνομία, καθώς δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό οι φίλες της. Η αστυνομία απαιτεί η εξαφάνιση κάποιου ατόμου να γίνεται από συγγενικό του πρόσωπο''.



Οι περίεργες αναλήψεις από τους λογαριασμούς της

Στο σπίτι της Ελενας μετά τη δήλωση της εξαφάνισης της από την μητέρα της, έφτασαν άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι συνέλεξαν γενετικό υλικό αλλά κι όσα στοιχεία χρειάζονταν για να ξεκινήσουν της έρευνα τους. Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι έλλειπαν από το σπίτι και οι τραπεζικές κάρτες αναλήψεως χρημάτων που διέθετε η 50χρονη. Αμέσως οι διωκτικές αρχές ζήτησαν από το τραπεζικό ίδρυμα με το οποίο συνεργάζονταν η Ελενα τις αναλυτικές κινήσεις των λογαριασμών της, διαπιστώνοντας ότι είχαν γίνει αναλήψεις ποσών, μεταφορές χρημάτων σε άλλους λογαριασμούς και αγορές τη χρονική περίοδο που την αναζητούσαν οι φίλες της και η μητέρα της. Τότε οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στον πρώτο γρίφο. Οι αναλήψεις και οι υπόλοιπες κινήσεις στο λογαριασμό είχαν πραγματοποιηθεί από το γιο μιας γειτόνισσας της εξαφανισμένης γυναίκας. Οι δύο τους κλήθηκαν στην αστυνομία προκειμένου να καταθέσουν.


Ο 32χρονος στην αρχική του κατάθεση ανέφερε ότι του την είχε δώσει η Ελενα επειδή του χρωστούσε κάποια χρήματα, ενώ συμπληρωματικά πρόσθεσε ότι είχαν συνάψει ερωτική σχέση με την 50χρονη γυναίκα.'' Έγιναν δύο μεταφορές χρημάτων από 3.500 ευρώ η κάθε μια προς δύο άτομα στην Καλάματα που ήταν φίλοι με τον 32χρονο. Ο ένας από από αυτούς επέστρεψε αμέσως τα 3.500 ευρώ σε λογαριασμό του 32χρονου άνδρα. Η Ελένα είχε πολλά προβλήματα μετά το θάνατο του άνδρα της. Πολλοί ήταν αυτοί που την είχαν προσεγγίσει λέγοντας της ότι είχαν χαρτιά και ζητούσαν μερίδιο από την κληρονομία που τους είχε αφήσει ο άνδρα της'' λέει στο protothema.gr, ο ιδιωτικός αστυνομικός Σωκράτης Στρατής. Ο ιδιωτικός αστυνομικός μάλιστα μαζί με τη μητέρα της αγνοούμενης κατέθεσαν μήνυση στο ΑΤ Πετραλώνων για αρπαγή, χρήση πιστωτικής κάρτας και υπεξαίρεση χρημάτων. Ετσι οι αστυνομικές αρχές ερευνούν πλέον όλα τα ενδεχόμενα. από αυτό της αυτοκτονίας έως και τη δολοφονία.

Οι κρυμμένες λίρες

Μετά τις εντατικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Κάτω Πετραλώνων, οι οποίες δεν έδωσαν κανένα απολύτως αξιοποιήσιμο στοιχείο για την τύχη της 50χρονης γυναίκας, οι αρχές αλλά και οι συγγενείς βάζουν τώρα στο ''στόχαστρο'' τους την Σαλαμίνα, εκεί όπου βρίσκονται τα άλλα δύο σπίτια που κληρονόμησε από τον άνδρα της η αλλοδαπή. Από σήμερα και για τις υπόλοιπες ημέρες θα ψάξουν σπιθαμή προς σπιθαμή το νησί αναζητώντας να βρουν πιθανά ίχνη της γυναίκας. Μάλιστα πληροφορίες που έχουν φτάσει στους οικείους της Ελενας μιλούν και για 200 χρυσές λίρες που υπήρχαν κρυμμένες σε ένα από τα σπίτια της Σαλάμινας, αυξάνοντας τους φόβους της οικογένειας της και των φίλων της μήπως την παρέσυρε κάποιος εκεί για να τις αποσπάσει με οποιονδήποτε τρόπο.

Με την εξαφάνιση της 50χρονης ασχολήθηκε η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Εpsilon «Tatiana Live» - Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα