Νέα στοιχεία και καταγγελίες για την εξαφάνιση της 8χρονης Αντωνίας

Χαμόγελα ανακούφισης σκόρπισε η είδηση ότι το 8χρονο αγγελούδι που εδώ και μέρες αναζητείται έδωσε σημάδια ζωής και είναι καλά στην υγεία του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι χτες υπήρξε επικοινωνία μαζί της από το τηλέφωνο.

Τα ίχνη του μικρού κοριτσιού αναζητούνταν εδώ και μέρες από τη γιαγιά της - τη μητέρα του πατέρας της - η οποία έχει και την επιμέλεια της. Για τον εντοπισμό της έχει κινητοποιηθεί η αστυνομία ενώ εκδόθηκε και ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση της.

Το κορίτσι αναζητούνταν εδώ και αρκετές ημέρες από τη γιαγιά της, η οποία έχει την επιμέλειά της του παιδιού και τις τελευταίες μέρες έμενε με την άλλη του γιαγιά, που το είχε πάρει προκειμένου να περάσουν λίγες ημέρες διακοπών μαζί της. Αν και έπρεπε μετά από κάποιο χρονικό όριο να το επιστρέψει στο σπίτι του κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Η επιμέλεια της μικρής δεν ανήκει στους γονείς του επειδή έχουν πρόβλημα με ουσίες. Οι δύο γιαγιάδες έχουν διεκδικήσει στα δικαστήρια την επιμέλεια με την γιαγιά από την πλευρά της μητέρας του να κερδίζει την πρώτη δίκη και σε δεύτερο βαθμό οι δικαστές αποφάσισαν ότι πρέπει να ζήσει με τη μητέρα του πατέρα της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα της 8χρονης που την είχε πάρει προκειμένου να περάσουν μερικές ημέρες μαζί δεν την επέστρεψε στο σπίτι της γιαγιάς της με αποτέλεσμα η τελευταία να ζητήσει την παρέμβαση των αρχών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το 8χρονο κορίτσι βρίσκεται στο κέντρο μιας ενδοοικογενειακής διένεξης που ξεκίνησε με την δικαστική απόφαση αναφορικά με την επιμέλεια της.

Η γιαγιά καταγγέλλει κακοποίηση

Την ίδια ώρα η γιαγιά ( η μητέρα της μητέρας της) της μικρής από το Ρέθυμνο που φέρεται να έχει μαζί της το 8χρονο κορίτσι σε δημόσια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook προχωρά σε δημόσιες καταγγελίες εξηγώντας τους λόγους που δεν άφησε το κορίτσι να επιστρέψει στην οικογένεια του πατέρα του.

Όπως τονίζει στην ανάρτηση της:

Η ανάρτηση που έγινε από το Χαμόγελο του Παιδιού και η δημοσιοποίηση από τα Μ.Μ.Ε για την εξαφάνιση της 8χρονης Αντωνίας Α. ΔΕΝ είναι αληθή.

Το παιδί ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ όχι γιατί αρπάχτηκε ή εξαφανίστηκε αλλά γιατί ζητείται να πάει στο πατρικό περιβάλλον όπου εκεί κακοποιείται με ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο.Η κακοποίηση αποδεικνύεται από μαρτυρίες ηχογραφημένες του παιδιού και όχι μόνο. Τα περιστατικά της κακοποίησης είναι τόσα και τέτοια που θα σοκάρουν σε υπερθετικό βαθμό κάθε γονέα και άνθρωπο.

Αυτός είναι ο λόγος που με αναγκάζει να μην παραδίδω την ανήλικη εγγονή μου στην πατρική γιαγιά όπως θα έπρεπε βάση της σχετικής προσωρινής απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων,η οποία της δίνει την επιμέλεια (η προηγούμενη προσωρινή απόφαση είχε αφαιρέσει την επιμέλεια από την πατρική οικογένεια της μικρής). Επισημαίνω πως γνωρίζω τις ποινικές συνέπειες της πράξης μου ωστόσο για το καλό της εγγονής μου και για την προστασία της και μετά από πολλά δικά της παρακάλια να μην την αφήσω να φύγει εκλιπαρώντας με "Βοήθησε με γιαγιά", αποφάσισα να μην την παραδώσω.

Όλες αυτές τις μέρες κανένας από την οικογένεια του πατέρα της εγγονής μου δεν επικοινώνησε μαζί μου, παρά μόνο οι αστυνομικές αρχές.

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα είναι ψευδής ,με εξαίρεση δημοσίευμα που αναφέρει πως η διευθύντρια του σχολείου επικοινώνησε μαζί μου και με την Αντωνούλα και βεβαιώνει πως το παιδί είναι καλά. Οτιδήποτε άλλο δημοσιοποιηθεί είναι παντελώς ψευδές.

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΕΓΓΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Όλα τα στοιχεία για την υπόθεση καθώς και τα δικά μου στοιχεία είναι στη διάθεση των αστυνομικών και των δικαστικών αρχών.

cretalive, e-typos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα