Χωρίς λεωφορεία και σήμερα η Θεσσαλονίκη

Χωρίς λεωφορεία θα μείνει και σήμερα Πέμπτη, για 6η ημέρα, η Θεσσαλονίκη καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας από τις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2016, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αποφάσισαν τη συνέχιση της επίσχεσης εργασίας, κρίνοντας ότι η συνάντηση που είχαν την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου με τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, δεν απέδωσε τα ευκταία αποτελέσματα ως προς την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης δευκρίνισε ότι σε καθημερινή βάση οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα επανακαθορίζουν τη στάση τους κατόπιν συνεδριάσεων. 'Οπως επισήμανε χαρακτηριστικά "οποτεδήποτε και οποιαδήποτε ώρα εντός του 24ωρου αποφασίσει ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, να κάνει κίνηση για την καταβολή των δεδουλευμένων μας", ο ίδιος θα συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση των εργαζομένων για να καθορίσουν εκ νέου τη στάση τους. Στο πλαίσιο αυτό, επανέλαβε ότι ο κ. Σπίρτζης δεν τήρησε την υπόσχεση που τους έδωσε χθες στη συνάντησή που είχαν, ότι δηλαδή θα καταβάλει σήμερα ο ίδιος στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα δεδουλευμένα του Ιουλίου, ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ. «Δεν έχουμε πάρει τίποτα» σημείωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα