Αυτή είναι η 26χρονη από το Κιλκίς που πυροβολήθηκε από τον αστυνομικό φίλο της

Έλεγε πως θέλει να γίνει η δασκάλα που θα θυμούνται πάντα οι μαθητές της και φαίνεται πως το έχει καταφέρει.

Οι μαθητές της μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την 26χρονη που παραμένει σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στην εντατική Μονάδα στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γεώργιος Παπανικολάου, ενώ ήταν η αγαπημένη δασκάλα πολλών παιδιών.

Άνθρωποι που γνωρίζουν τη νεαρή κάνουν λόγο για ένα «χρυσό κορίτσι». Όπως λένε η 26χρονη είναι μία κοινωνική και γλυκιά κοπέλα, η οποία δεν είναι ικανή να κάνει κακό σε κανέναν. Μάλιστα, την χαρακτηρίζουν ως το «καλύτερο κορίτσι» που όποιος την γνώριζε την αγαπούσε αμέσως.

«Πολύ άδικο για εκείνη. Όσοι την γνωρίζουν την αγαπάνε είναι χρυσό κορίτσι ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Το καλύτερο κορίτσι» λέει η μητέρα μιας μαθήτριας στο star.gr. Στο πλευρό της 26χρονης είναι οι γονείς της, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία να μάθουν ότι η κόρη τους είναι καλά.

Η νεαρή εργάστηκε και ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της Κρήτης, όπου και εκεί κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να γίνει αγαπητή σε όλους. Η ίδια, επιπλέον, έκανε μαθήματα Zumba ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο διαδίκτυο, προσκαλώντας τον κόσμο να ξεκινήσει μαζί της την γυμναστική.

Τι συνέβη το μοιραίο μεσημέρι της Κυριακής

Η νεαρή έδωσε ραντεβού σε γνωστό πάρκο του Κιλκίς με τον 26χρονο αστυνομικό φίλο της. Εκεί για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο νεαρός, ο οποίος βρισκόταν σε άδεια, πυροβόλησε στο κεφάλι την φίλη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο!

Μετά τους πυροβολισμούς οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία. Δίπλα στα σώματα των δυο νέων βρεθήκαν δυο κάλυκες του όπλου. Η 26χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Κιλκίς, στην συνέχεια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης,  όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση και μετέπειτα στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα