Λιβαδειά: Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα

Θανατηφόρο ατύχημα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης έργου, του Δήμου Λεβαδέων, σήμερα το πρωί, στις 11.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται το epoli.gr σε επικοινωνία του με τον αρμόδιο Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, κ. Χρήστο Νταλιάνη, κατά τη διάρκεια εργασιών της αναδόχου εταιρείας, που έχει αναλάβει το έργο, που εκτελείται στον Καλλικρατικό Δήμο Λεβαδέων, για τη βελτίωση του δασικού δρόμου, από τον οικισμό της Κορώνειας ως τη στροφή Νταούμη, το πρωί της Τετάρτης, στις 11, Ι.Χ., που οδηγούσε άνδρας και μετέφερε υλικά για το εν λόγω έργο ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Για το θανατηφόρο ατύχημα, η Δήμαρχος Λεβαδέων κα. Γιώτα Πούλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Χρήστος Κυπραίος και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια και τους συγγενείς του άτυχου οδηγού.

H ανακοίνωση του δήμου

«Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Χρήστος Κυπραίος και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια και τους συγγενείς του άτυχου οδηγού της αναδόχου εταιρείας, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της εργασίας του, στο έργο που εκτελείται στον Καλλικρατικό Δήμο Λεβαδέων για τη βελτίωση του δασικού δρόμου από τον οικισμό της Κορώνειας ως τη στροφή Νταούμη.»

 

 

 

 

epoli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα