Προσλήψεις 1.196 μονίμου προσωπικού σε 5 ΔΕΚΟ

Προσλήψεις σε  5 ΔΕΚΟ μέχρι το τέλος του έτους μόνιμου προσωπικού. Αναλυτικά θα γίνουν 1.196 προσλήψεις προσωπικού με συμβάσεις αορίστου χρόνου σε ΕΛΤΑ, ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, ΟΑΣΑ και ΑΔΜΗΕ, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Οι ειδικότητες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή είναι διοικητικοί, μηχανικοί, τεχνικοί, οδηγοί, ελεγκτές, διανομείς, προγραμματιστές, καταμετρητές, κ.α. Ολοι οι διαγωνισμοί θα γίνουν υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ με τις διαδικασίες που τηρούνται για τις προσλήψεις μονίμου προσωπικού.

510 διανομείς και διοικητικοί στα ΕΛΤΑ

Προς το τέλος του έτους αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 510 μόνιμους στα ΕΛΤΑ. Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού εγκρίθηκαν οι διαδικασίες πρόσληψης 510 ατόμων τακτικού προσωπικού σύμφωνα με το νόμο 2190/94 (ΑΣΕΠ). Τις επόμενες μέρες το ΑΣΕΠ αναμένεται να λάβει το αίτημα της προκήρυξη και να προχωρήσει τις διαδικασίες.

160 ελεγκτές στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ

Σε προσλήψεις μονίμου προσωπικού θα προχωρήσει η διοίκηση του ΟΑΣΑ τις αμέσως επόμενες εβδομάδες. Ήδη, έχει ζητηθεί η πρόσληψη 160 ελεγκτών, προκειμένου να ενισχυθεί ο έλεγχος των εισιτηρίων σε λεωφορεία και τρόλεϊ, ο οποίος σήμερα είναι υποτυπώδης και γίνεται μόνον από 20 ελεγκτές.

300 μηχανικοί και τεχνικοί σε ΕΥΔΑΠ

Στην τελική ευθεία μπαίνει σύμφωνα με πληροφορίες η νέα προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για 300 μόνιμους υπαλλήλους.

Προκήρυξη για 150 μόνιμους στην ΕΥΑΘ

Θέμα χρόνου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες η έκδοση της προκήρυξης για 150 μόνιμους στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης. Θα προσληφθούν 150 άτομα, με διαδικασίες ΑΣΕΠ.

Η δαπάνη πρόσληψής τους θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον προϋπολογισμό της ΕΥΑΘ, η οποία, σημειωτέον, δεν επιχορηγείται από τον κρατικό προϋπολογισμό και δεν είναι φορέας της Γενικής Κυβέρνησης»αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία.

76 διοικητικοί και τεχνικοί στον ΑΔΜΗΕ

Στην πρόσληψη 76 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου θα προχωρήσει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε., σε ειδικότητες Διοικητικών και Τεχνικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα του φορέα έχει ήδη υποβληθεί στο ΑΣΕΠ και βρίσκεται σε διαδικασία επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα