Κιλκίς: Τι όπλισε το χέρι του 26χρονου αστυνομικού

Το ακριβές κίνητρο της τραγωδίας στο Κιλκίς με τον αστυνομικό που αυτοκτόνησε, αφού πυροβόλησε στο κεφάλι την κοπέλα του, προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικοί την ώρα που η 26χρονη δασκάλα χορού (φωτό) εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της στην Εντατική του Νοσοκομείου Παπανικολάου.

Τόσο το οικογενειακό περιβάλλον του 26χρονου όσο και αυτό της νεαρής δεν μπόρεσαν να φωτίσουν πλήρως την έρευνα. Ωστόσο, η πιθανότερη εκδοχή είναι ο υπαστυνόμος α΄ που υπηρετούσε σε μονάδα της Αθήνας να πυροβόλησε τη φίλη του όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Ο νεαρός αυτόχειρας, με καταγωγή από το Κιλκίς, βρισκόταν σε άδεια, αλλά είχε μαζί του το υπηρεσιακό πιστόλι του όταν συναντήθηκε με την κοπέλα με την οποία διατηρούσε δεσμό. Το μοιραίο ραντεβού έγινε σε ένα παρκάκι επί της οδού Σκρα, πίσω από το τεχνικό λύκειο Κιλκίς και κοντά στο σπίτι όπου διέμενε η άτυχη 26χρονη.

Η αντίδραση του αστυνομικού

Εκεί φαίνεται ότι η όμορφη κοπέλα τού ζήτησε να χωρίσουν, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να αντιδράσει και να την πυροβολήσει στο κεφάλι. Η 26χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος και, αμέσως μετά, ο αστυνομικός έστρεψε το πιστόλι του κάτω από το σαγόνι του και αυτοπυροβολήθηκε. Μάλιστα, τη σκηνή της αυτοκτονίας του είδαν περίοικοι που βγήκαν στα μπαλκόνια τους μετά τον πρώτο πυροβολισμό!

Ο αυτόχειρας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η βαριά τραυματισμένη κοπέλα διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο, υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση για να αφαιρεθεί η βολίδα από το κρανίο της και διακομίστηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα