Η 13χρονη ζούσε έναν εφιάλτη τα τελευταία 6 χρόνια στα χέρια του γείτονα

Στο σπίτι της οικογένειας της 13χρονης μπαινόβγαινε καθημερινά ο 55χρονος δράστης, που της έκανε τη ζωή εφιάλτη, από τα 7 της χρόνια.

Όπως αποκαλύπτεται από την εξέταση της υπόθεσης από τις Αρχές, ο άνεργος γείτονας, φίλος της οικογένειας κινήθηκε σταδιακά και κλιμάκωσε τη δράση του με την ασέλγεια και το βιασμό της κοπέλας.

Το 7χρονο κορίτσι ζούσε τη φρίκη στο σπίτι του και στο σπίτι του δράστη. Σύμφωνα με αξιωματικούς, που χειρίζονται την υπόθεση, ο 55χρονος ήταν τόσο οικείο πρόσωπο, ώστε το παιδί εκλάμβανε αρχικά ως «φυσιολογικά» αυτά στα οποία το εξωθούσε ο δράστης. Όταν μεγαλώνοντας κατάλαβε τι συμβαίνει, φοβήθηκε να αποκαλύψει τα όσα ζούσε.

Τελικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του antenna, μετά από τόσα χρόνια, οι γονείς μπήκαν σε υποψίες όταν η έφηβη, πλέον, αρνιόταν να έρθει σε επικοινωνία/ επαφή με τον βασανιστή της. Όταν την ρώτησαν τι συμβαίνει, η μικρή κοπέλα τα είπε όλα στους γονείς της.

Η δράση του 55χρονου επεκτάθηκε από το 2009 έως και τον Φεβρουάριο του 2012.

Μετά την καταγγελία των γονιών, σχηματίστηκε δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση που δεν συμπλήρωσε τα 12 και 14 έτη και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που δεν συμπλήρωσε τα 10 έτη.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη και παρέπεμψε την υπόθεση σε Ανακριτή για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης, ο οποίος στις 15 Σεπτεμβρίου εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του. Την ίδια μέρα οι αστυνομικοί εκτελώντας το ένταλμα, συνέλαβαν τον 55χρονο, και την επόμενη τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα,  όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα