Ανήλικη εξαφανίστηκε στην Αμαλιάδα. Οι μαρτυρίες που ερευνούν οι αρχές

Μία περίεργη υπόθεση εξαφάνισης ανήλικης στην Αμαλιάδα ερευνούν με προσοχή οι Αρχές. Τα ίχνη της 16χρονης Ελένης χάθηκαν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου από το σπίτι όπου συζούσε με τον σύντροφό της, στην περιοχή Τσιχλέικα. Εκτοτε το κινητό της είναι απενεργοποιημένο και η ίδια δεν έχει επικοινωνήσει με τους συγγενείς της.

Ο σύντροφός της ισχυρίστηκε ότι το κορίτσι εκείνο το πρωί, γύρω στις 11.00, βγήκε από το σπίτι μαζί με την 7χρονη κόρη του (από τον πρώτο του γάμο), ενώ όταν η μικρή επέστρεψε στον πατέρα της, του είπε ότι είδε την Ελένη να μιλάει με έναν Αλβανό. Ο άνδρας επίσης ζει στην περιοχή με τη γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά του.

Ο σύντοφος και ο πατέρας του υποστηρίζουν ότι συγκέντρωσαν πληροφορίες, οι οποίες θέλουν τη 16χρονη να έχει ακολουθήσει τον 40χρονο αλλοδαπό με ένα μπλε Hyundai έχοντας προορισμό τη Ζάκυνθο! «Η Ελένη έφυγε παίρνοντας μόνο την τσάντα της. Δεν έχει επικοινωνήσει ούτε με τη μητέρα της, που ζει στην Πάτρα. Εμείς τηλεφωνούμε στο κινητό του 40χρονου, αλλά μία το έχει κλειστό και μία δεν απαντάει. Η σύζυγός του δεν ήξερε τίποτα. Σιγά μην έχει πάρει μαζί του την Ελένη για καλό σκοπό» λέει ο φίλος της ανήλικης και καλεί τη 16χρονη να δώσει ένα σημάδι ζωής ή όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει στον εντοπισμό της: «Ανησυχούμε! Θέλουμε μόνο να μάθουμε ότι είναι καλά».

Πάντως, παρά το γεγονός ότι τα ίχνη της ανήλικης χάθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου, η εξαφάνισή της δηλώθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας πέντε μέρες αργότερα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα