Ο πατέρας μου δεν θα πείραζε μυρμήγκι, πόσο μάλλον ένα παιδί!

Ηταν καλός άνθρωπος, είπε η χήρα του Κωνσταντίνου Μπάρκα, του οδηγού εκσκαφέα ο οποίος σε νέα μαρτυρία φέρεται να είχε εμπλακει σε δυστύχημα με αποτέλεσμα το θάνατο του μικρού Μπεν Νίνταμ το 1991 στην Κω.

Η χήρα του Κωνσταντίνου Μπάρκα υποστήριξε στη Sunday Mirror πως ο άνδρας της που πλέον δεν ζει "ηταν καλος άνθρωπος".

Η Βαρβάρα Μπάρκα ανέφερε σύμφωνα με την εφημερίδα Sun ότι ο άνδρας της δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν τον Ιούλιο του 1991.

Η αστυνομία ερευνά την πληροφορία μάρτυρα που αναφέρει πως ο Κωνσταντίνος Μπάρκας μπορεί να χτύπησε τον Μπεν ενώ οδηγούσε εναν μεγάλο εκσκαφέα. Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, ο κ. Μπάρκας εκανε εργασίες με τον εκσκαφέα κοντά στο σπίτι των Νίνταμ, εκεί δηλαδή που εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν.

Η Βαρβάρα Μπάρκα είπε σχετικά: Ο άντρας μου ήταν καλός άνθρωπος και ξέρω πως δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση του Μπεν. Ούτε μια φορά μου μίλησε για τον Μπεν. Το μόνο που είπε είναι ότι εκείνη την ημέρα είδε ένα αυτοκίνητο. Ούτε και πριν πεθάνει μου ανέφερε κάτι για τον Μπεν.

Η κ. Μπάρκα είπε επίσης ότι ο άνδρας της ακόμα και όταν ήταν άρρωστος συνεργαζόταν άψογα με τις αστυνομικές αρχές. "Δεν μπορώ να πιστέψω μετά από τόσα χρόνια ότι το όνομα της οικογένειάς μας σπιλώνεται".
BEN NEEDHAM
Ο μαρτυρας, γνωστός του Ντίνου, είπε στις αστυνομικές αρχές πως ο φίλος του μπορεί να σκότωσε το 21μηνων αγόρι από ατύχημα.

Σε άλλη συνέντευξη, ο γιος του οδηγού εκσκαφέα είπε όταν ρωτήθηκε για τον πατέρα του οτι "ο πατέρας μου δεν θα πείραζε μυρμήγκι, πόσο μάλλον ένα παιδί"!

Ο Βαλάντης Μπάρκας είπε πως ο πατέρας του Ντίνος συνδέεται μόνο με την εξαφάνιση του παιδιού γιατί είναι νεκρός και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.




The Greek digger driver Mr Barkas (pictured), who died of cancer last year, has been linked to Ben's Needham's death. A friend told police Mr Barkas may have killed him accidentally

 

Ο Κωνσταντίνος Μπάρκας που πέθανε πέρυσι από καρκίνο συνδέεται σύμφωνα με μαρτυριες με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν.

South Yorkshire Police - who have not ruled out murder - have spoken to the new witness and are taking his account seriously. They are now preparing to carry out a fresh dig

dailymail

thesun

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα