Διοικητής Νοσοκομείου Τρικάλων υπέρ Πολάκη: Άντε απαυτωθείτε αλήτες ...

Ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρης Παρθένης, έσπευσε να υπερασπιστεί τον αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, χαρακτηρίζοντας τους δημοσιογράφους μεταξύ άλλων ως «άνανδρους», «αστοιχείωτους» «κούτσουρα» που «σέρνονται σαν τα φίδια καιροφυλακτώντας να δαγκώσουν».

Αρχικά ανήρτησε στο Facebook το εξής κείμενο:

«Ο Πολακης κι ο Φιλης κι ο Σκουρλετης μπηκαν στα ρουθουνια του ρυπαρου κατεστημενου, ο καθενας με τον τροπο του, ο καθενας με το λογο του, ενοχλησαν το συστημα, ενοχλησαν τη διαφθορα,ενοχλησαν την πατριδοκαπηλεια, ενοχλησαν τους γυπες που θελουν να εδραιωσουν την εξαρτηση της πατριδας μας. Οσοι ειμαστε αριστεροι το ξερουμε καλα το ζησαμε χρονια στους κοινωνικους αγωνες μεσα απο δυσκολες διαδρομες.

Σημερα για αλλη μια φορα καποιοι βαζουνε σημαδι τον Παυλο, ενοχλειται ο καθωσπρεπισμος τους;;;;;;; τριχες.... ψαχνουν κηλιδες σε συμπεριφορες και χαρακτηρες.....Η συνταγη ειναι γνωστη αφου δεν μπορουν να πιασουν καποιους, δεν μπορουν να τους μιζαρουν, δεν μπορουν να τους εκμαυλισουν, προσπαθουν με ανανδρο και χυδαιο τροπο να τους αποδομησουν.

Στα πλαισια της μιντιοκρατουμενης "δημοκρατιας" που πρεσβευουν, οντας αδιστακτοι και ανανδροι, αστοιχειωτοι και κουτσουρα, σερνονται σαν τα φιδια καιροφυλακτωντας να δαγκωσουν. Αντε απαυτωθείτε αλήτες, σας ξέρουμε καλά».

Στη συνέχεια κατέβασε την ανάρτηση γράφοντας ότι ήταν ατυχές εκ μέρους του να χρησιμοποιήσει τέτοιες σκληρές εκφράσεις:

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα