Εκβιασμός για να πάρει πίσω τα δανεικά. Μία σύλληψη στο Βόλο

Έναν άγνωστο άνδρα που εκβίασε τηλεφωνικά έναν 61χρονο και την οικογένειά του ότι θα πάθουν κακό αν δεν επιστρέψει ποσό 15.000 ευρώ που είχε δανειστεί από 45χρονη Βολιώτισσα, αναζητά η Αστυνομία, ενώ συνελήφθη η 50χρονη αδελφή γυναίκας που παρουσιάστηκε σε προκαθορισμένο ραντεβού για να παραλάβει τα χρήματα. Η Αστυνομία αναζητά και την 45χρονη γυναίκα.

 

Όπως αναφέρει το magnesianews, η 45χρονη γυναίκα είχε δανείσει στον 61χρονο χρηματικό ποσό προ εξαετίας και σήμερα του τηλεφώνησε για λογαριασμό της ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος απείλησε με βία τον ίδιο και συγγενικά του πρόσωπα, αν δεν επέστρεφε τα χρήματα και του έκλεισε ραντεβού σε κεντρικό σημείο του Βόλου, για να παραδώσει ποσό 15.000 ευρω.

Ο 61χρονος ενημέρωσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου να αρχίσουν να παρακολουθούν το σημείο που είχε υποδειχτεί για το ραντεβού.

Το μεσημέρι εμφανίστηκε για την παραλαβή των χρημάτων από τον 61χρονο, η 50χρονη αδελφή της γυναίκας που του είχε δανείσει τα χρήματα η οποία ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δύο συνεργών της συνεχίζονται. Προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: magnesianews.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα