Βετεράνος ποδοσφαιριστής συνελήφθη με τσουβάλια γεμάτα χασίς

Από τον λαμπερό κόσμο της μπάλας στον σκοτεινό κόσμο της διακίνησης ναρκωτικών πέρασε ένας βετεράνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης με... τσουβάλια γεμάτα χασίς, τα οποία είχε παραλάβει από Αλβανούς σε περιοχή της Θεσπρωτίας!

Ο 50χρονος, ο οποίος είχε περάσει από πολλές ομάδες της Α' Εθνικής και είχε παίξει ακόμη και σε ομάδα του Βελγίου, συνελήφθη στα διόδια Ελευσίνας μαζί με τον 49χρονο συνεργό του, έπειτα από ενέδρα που τους είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι είχαν πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής προπορευόταν με το αυτοκίνητό του για να ελέγχει τον χώρο. Στην περίπτωση που διαπίστωνε κινήσεις της Αστυνομίας ή αντιλαμβανόταν ότι τον παρακολουθούσαν, θα ειδοποιούσε τον 49χρονο, που μετέφερε με το αυτοκίνητό του το χασίς, ώστε να αλλάξει δρόμο. Ωστόσο, δεν υπολόγισαν ότι η Δίωξη Ναρκωτικών είχε στήσει μπλόκο στα διόδια και, μόλις εμφανίστηκαν τα οχήματα των δραστών, οι αστυνομικοί επενέβησαν και ακινητοποίησαν τους δύο οδηγούς.

Σε έρευνα που ακολούθησε τόσο στα δύο αυτοκίνητα όσο και στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με τη Δίωξη, 118 κιλά και 370 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 2.200 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Σε βάρος του πρώην ποδοσφαιριστή και του συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών, και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε κύρια ανάκριση για την υπόθεση.

Τη δεκαετία του '80, ο κατηγορούμενος μάγευε με τις ντρίμπλες και τα σουτ του στα γήπεδα, παίζοντας σε ομάδες της Α' Εθνικής, οι οποίες όμως δεν ήταν ποτέ στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Επαιξε κυρίως σε ομάδες της περιφέρειας, τόσο στην Α' όσο και στη Β' Εθνική. Μάλιστα, προσπάθησε να κάνει καριέρα και στο εξωτερικό, συγκεκριμένα σε ομάδα του Βελγίου, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό, εξαιτίας του οποίου έκοψε την μπάλα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα