Θρίλερ με την εξαφάνιση της εστεμμένης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ

Αγωνία για την εστεμμένη φοιτήτρια  της ΑΣΟΕΕ Μαρία Νέστορα. Τα ίχνη της κοπέλας έχουν εξαφανιστεί  από τις 27 Αυγούστου από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε στο σπίτι ήταν και η μητέρα της που είχε  έρθει να επισκευτεί το κορίτσι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν και τα οσα της είχε πει.

Όταν η μητέρα της βγήκε για λίγο να πάει για ψώνια έφησε μόνη της κοπέλα στο σπίτι αλλά στην επιστροφή η κοπέλα είχε φύγει.

Το βράδυ προβληματίστηκε με την απουσία της και την κάλεσε στο κινητό της και εκείνη τη καθησύχασε. Ωστόσο τα ίχνη τςη έχουν χαθεί και το κινητό της τηλέφωνο παραμένει κλειστό.

Η 27χρονη είχει αποκαλύψει στη μητέρα της, λίγο πριν την εξαφάνισή της, ότι την παρακολουθούσαν χάκερ στο διαδίκτυο και γι'αυτό η συμπερφορά της ήταν περίεργη. Η τελευταία φορά που την είδε ήταν όταν την επισκέφτηκε στην Αθήνα επειδή ανησύχησε από αυτά που της έλεγε στο τηλέφωνο. Η μητέρα της Μαρίας έμεινε κοντά της για ν ατη στηρίξει σε αυτή την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που περνούσε.

 

Κάτοικος της περιοχής που γνώριζε το κορίτσι είπε στην κάμερα ότι η κοπέλα τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ αδυνατισμένη και έδειχνε κάτι να την απασχολούσε

 

 


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα