Επίθεση στα γραφεία του Σώρρα στην Τρίπολη

Άγνωστοι επιτέθηκαν στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Τρίπολη, τα ξημερώματα της Τρίτης. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα kalimera-arkadia.gr, έσπασαν τις τζαμαρίες των γραφείων και πέταξαν κόκκινες μπογιές.

Σε ανακοίνωσή της η οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα έκανε λόγο για τρομοκρατική ενέργεια και κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων.

"Ο πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις Τρίπολης "ενημερώνει τους Αρκάδες πολίτες και όλους τους Συνέλληνες φίλους της Ελλήνων Συνέλευσις Τρίπολης για την τρομοκρατική ενέργεια που δέχθηκαν τα γραφεία μας την Τρίτη, στις 4 το πρωί. Άγνωστοι έσπασαν τα γραφεία μας και προκάλεσαν ζημιές 500 € , σπάζοντας τις τζαμαρίες και βάφοντας με κόκκινες μπογιές το εξωτερικό και το εσωτερικό των γραφείων μας.

Η Ελλήνων Συνέλευσις καταγγέλλει το γεγονός , καταθέτοντας μήνυση στην ασφάλεια κατά  άγνωστων, που με περίσσεια θρασύτητα και απρόκλητα δημιούργησαν υλικές ζημιές στα γραφεία μας.

Οι επιθέσεις έγιναν την εβδομάδα που η Ελλήνων Συνέλευσις ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τις μηνύσεις κατά των τραπεζών και της εφορίας, - για τη μη εκτέλεση των εντολών πληρωμής, για την αποπληρωμή του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους των πολιτών.

Εκείνο που ενοχλεί περισσότερο από όλα, τους εγκάθετους είναι ότι οι Έλληνες ενώνονται, χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα, χωρίς δόγμα, κάτω από μια ειρηνική και πολιτισμένη λύση για την Απελευθέρωση της Πατρίδας μας" σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

 

 

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα