Δίκη μικρής Άννυ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την καθημερινότητά της

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία της μικρής Άννυ που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού παραδέχτηκε ενώπιον των δικαστών ότι ήταν ο ίδιος που τεμάχισε το άψυχο κορμί της μικρής κόρης του, αρνείται ωστόσο ότι τη δολοφόνησε, και επιρρίπτει τις ευθύνες στον φίλο του.

Αντίστοιχα, η μητέρα της Άννυ αποδέχεται μόνο το αδίκημα της ψευδορκίας, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονίας αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα.

Με την κατάθεση της γιαγιάς της μικρής Άννυ που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της την Άνοιξη του 2015 συνεχίστηκε σήμερα η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η Οφέλια Κούτεβα είπε ενώπιων του δικαστηρίου ότι "δεν το πιστεύω αυτό ακόμα. Πιστεύω ότι θα μου πει ο Σάββας ότι δεν είναι αλήθεια. Είναι πολύ καλό παιδί. Αυτός φρόντιζε τη μικρή. Ήταν όλη μέρα μαζί του."

Η μάρτυρας αναφέρθηκε στην εξάρτησή του από τα ναρκωτικά ενώ υποστήριξε ότι από τότε που γνωρίστηκε με την μητέρα της Άννυ οι σχέσεις τους έπαυσαν να είναι καλές.

"Όταν κατάλαβα ότι κάνει ναρκωτικά ήταν μεγάλος. Ήταν πια με τη γυναίκα του.Έφυγε από τα 20 από το σπίτι. Δεν είχαμε καλή σχέση από τότε που ήταν με τη γυναίκα του. Δεν τους έβλεπα τακτικά. Δεν με άφηνε να μπαίνω στη ζωή του. Δε με άφηναν να ρωτώ πολλά. Δεν ξέρω τους φίλους του. Σπάνια πήγαινα στο σπίτι τους. Έπρεπε να πάρω τηλέφωνο "μπορώ να έρθω"; Πήγαινα μια φορά στους 3 μήνες. Κρατούσα το παιδί. Πήγα κι έμεινα μια εβδομάδα στο σπίτι τους μαζί με τη γυναίκα του για να τη βοηθήσω. Άλλη μια φορά το κράτησα επειδή η μάνα του είχε πάει Γερμανία.

Αναφερόμενη στην ημέρα της σύλληψης του γιου της μετά την δολοφονία της μικρής Άννυ είπε ότι "όταν τον είδα στην αστυνομία ήταν σαν χαμένος, έτρεμε. Από τα ναρκωτικά ήταν" ενώ για τη σχέση του με τη μητέρα της Άννυ υποστήριξε ότι "Ο γιος μου την αγάπησε τη Δήμητρα. Εγώ είχα πει πράγματα για το παδί. Ότι μπορεί να μην είναι δικό του και τσακωθήκαμε. Έδωσα σαν γονιός συμβουλή ότι δεν είναι έτοιμοι για παιδί. Δεν είχαν χρήματα, ούτε εγώ. Μετά ο γιος μου ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί αλλά δεν ήθελε η Δήμητρα γιατί έπαιρνε κάποιο επίδομα".

Όπως είπε κράτησε το παιδί τέσσερις πέντε ημέρες πριν από το μοιραίο Πάσχα του 2015 ενώ σε ερώτηση της έδρας αν μετά από αυτό ξαναμίλησαν ή μίλησε με την Άννυ, απάντησε αρνητικά.

"Είχαμε μαλώσει και ο Σάββας δε μου σήκωνε τηλέφωνο, δε μίλησα ξανά με την Άννυ.Μια φορά μου είπε ότι κοιμάται. Μια άλλη μετά το Πάσχα μου είπε στο τηλέφωνο ότι είμαστε Βουλγαρία. Στο τέλος μου είπε ότι χάθηκε, ότι ενώ αυτός κοιμόταν η μικρή άνοιξε την πόρτα και έφυγε..."

«Έκαναν χρήση μπροστά στην Άννυ»

Μετά τη γιαγιά της Άννυ στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε φίλος του κατηγορούμενου Νικολάι που κατηγορείται ότι συνέδραμε τον πατερά της μικρής στη δολοφονία. Όπως αποκάλυψε, έκαναν χρήση ηρωίνης μπροστά στα μάτια της 4χρονης.

Ο μάρτυρας κατέθεσε πως γνωρίστηκε με τους δυο κατηγορούμενους στο Πεδίον του Άρεως, τον Απρίλιο του 2015, όταν πήγαν να κάνουν χρήση ναρκωτικών. "Ο Σάββας ήταν χρήστης αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την πράξη που έκανε ".

Όπως είπε επικοινώνησε και πάλι με τον Νικολάι και τον κάλεσε στο σπίτι του Σάββα, στο οποίο και ο ίδιος διέμενε εκείνη την περίοδο, για να κάνουν χρήση ναρκωτικών .

Πρόεδρος: Ήταν και το κοριτσάκι στο σπίτι;

Μάρτυρας: Ναι.

Πρόεδρος: Σας έβλεπε να κάνετε χρήση;

Μάρτυρας: Ναι, το έβλεπε

Πρόεδρος: Θα μπορούσε να είχε πρόσβαση το παιδί στα ναρκωτικά ;

Μάρτυρας: Τα ναρκωτικά ήταν απλωμένα στο τραπέζι, θα μπορούσε να είχε πρόσβαση το παιδί ...

Ο μάρτυρας περιέγραψε πως η μικρή γκρίνιαζε και ζητούσε να πάει στη γιαγιά της στη Βουλγαρία "και ο πατέρας της αγρίεψε και της φώναξε. Ο Νικολάι μου είπε πως η γιαγιά είχε μεγαλώσει τη μικρή".

Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε πως ο Νικολάι του είχε εξομολογηθεί πως ο Σάββας για να τιμωρήσει την μικρή την έκανε μπάνιο με κρύο νερό και την χτυπούσε και πως αποφάσισε να φύγει από το σπίτι γιατί " δεν άντεχε να βλέπει τη βία του πατέρα απέναντι στην Άννυ ".

Η δίκη συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα