Θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης φοιτήτριας. Τα τελευταία της λόγια

Άφαντη εδώ και 17 ημέρες είναι μια 27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου έμενε μόνη της στη Νέα Σμύρνη και δεν έχει καμία επικοινωνία με τους γονείς ή τον 25χρονο αδελφό της.

«Μαμά, είμαι καλά εδώ, μη στενοχωριέστε» ήταν τα τελευταία λόγια της Μαρίας Νέστορα στη μητέρα της, που την κάλεσε στο κινητό της το βράδυ της 27ης Αυγούστου. Έκτοτε σαν να άνοιξε η γη και «κατάπιε» την όμορφη φοιτήτρια. Σύμφωνα με τη μητέρα, η οποία ήταν η τελευταία που την είδε από κοντά, η νεαρή είχε παραμελήσει την εμφάνισή της και η συμπεριφορά της ήταν αινιγματική.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Αγγελικής Νικολούλη, anikolouli.gr, η 27χρονη φοιτήτρια, μια μέρα πριν εξαφανιστεί, είπε στη μητέρα της πως είχε να τακτοποιήσει μια δουλειά και να μην ανησυχεί αν δεν έχει νέα της.

Μάλιστα, η ίδια φαίνεται ότι είχε εκμυστηρευτεί στους γονείς της τον φόβο της ότι άγνωστοι την παρακολουθούν μέσω Ίντερνετ και της στέλνουν απειλητικά μηνύματα και ίσως για αυτό είχε αποφασίσει να «κατεβάσει» την προσωπική της σελίδα στο facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, η μητέρα ουκρανικής καταγωγής και ο γιος ζουν και εργάζονται πλέον στον τόπο καταγωγής της γυναίκας, ενώ η Μαρία είχε μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει τις σπουδές της.

«Ήταν φοβισμένη»

Μέσα στον Αύγουστο, σε μία από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της νεαρής με τη μητέρα της η γυναίκα αντιλήφθηκε αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης της. Έτσι αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να μείνει μαζί της στη Νέα Σμύρνη. «Στις 27 Αυγούστου πήγε η σύζυγός μου στο σούπερ μάρκετ και όταν επέστρεψε στο σπίτι η Μαρία είχε φύγει ήδη. Ανησύχησε αλλά πίστευε ότι θα επιστρέψει. Είδε ότι αργούσε και το βράδυ πήρε τηλέφωνο στο κινητό της. Η Μαρία της απάντησε «μαμά είμαι καλά εδώ που είμαι, μη στενοχωριέσαι, καληνύχτα» λέει ο πατέρας Νίκος Νέστορας. Η 27χρονη έχει ύψος 1.66μ. και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν σορτς και ροζ πλατφόρμες.

Μιλώντας στο star.gr ο πατέρας της φοιτήτριας, Νίκος Νέστορας, δήλωσε πως ακόμα δεν υπάρχει κανένα νέο για την τύχη του παιδιού του.

«Δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα, είμαστε στο σκοτάδι. Έχουμε εναποθέσει όλες τις ελπίδες μας στην αστυνομία και αυτή τη στιγμή μιλάω με τον αστυνόμο για την υπόθεση», είπε.

Ούτε εκείνος, αλλά ούτε και η σύζυγός του γνωρίζουν τι μπορεί να ήταν αυτό που έκανε το παιδί τους να εξαφανιστεί χωρίς λέξη, προκαλώντας τους τόσο μεγάλη ταραχή και αγωνία για την τύχη του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα