Λέρος: Αν δεν είχε καθυστερήσει η νύφη θα είχαμε πολλά θύματα

Η νύφη άργησε να πάει στην εκκλησία και οι καλεσμένοι θα την... ευγνωμονούν σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους, καθώς η καθυστερημένη άφιξή της απέτρεψε μια τραγωδία.

Το περασμένο Σάββατο, λίγο προτού ξεκινήσει η γαμήλια τελετή στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Λακκί της Λέρου, κατέρρευσε τμήμα της οροφής του ναού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μια γυναίκα. Για καλή τύχη του ζευγαριού και των περίπου 200 προσκεκλημένων, η νύφη αποφάσισε να... στήσει τον γαμπρό, που εκείνη την ώρα την περίμενε στο προαύλιο της εκκλησίας.

«Αν δεν είχε καθυστερήσει, θα είχαμε πολλά θύματα» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας. Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο εσωτερικό του ναού είναι μεγάλες, καθώς το τμήμα της οροφής που ξεκόλλησε προσγειώθηκε πάνω σε καρέκλες, χαλιά και άλλα αντικείμενα, που πρέπει να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν. Το μυστήριο, πάντως, τελέστηκε κανονικά, στο προαύλιο της εκκλησίας, με το ζευγάρι να ξεπερνάει το σοκ και τους καλεσμένους να χαρίζουν στους νιόπαντρους τις πιο θερμές ευχές τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα