Επεσε νεκρός στο δικαστήριο ενώ υπερασπιζόταν τον αδερφό του!

Ένας 55χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών, έπεσε νεκρός στο δικαστήριο, όπου είχε πάει για να υπερασπιστεί τον αδερφό του αλλά... βρέθηκε ο ίδιος να συλλαμβάνεται! Μόλις ο 55χρονος άκουσε ότι θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, κατέρρευσε και άφησε την τελευταία πνοή του!

Η δικαστική διαμάχη αφορούσε μια αγροτική κλοπή στη Χριστιανούπολη Κυπαρισσίας. Συγκεκριμένα, ο 55χρονος που άφησε την τελευταία πνοή του, είχε πάει στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί ως μάρτυρας τον αδερφό του, τον οποίο κατηγορούσε μια εξαδέλφη τους για κλοπή καρυδιών ύψους 700 ευρώ. Η κλοπή είχε γίνει πριν από δύο χρόνια...

Τελικά, ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε οκτάμηνη φυλάκιση με αναστολή. Τότε ήταν που ο 55χρονος αδερφός του κατηγορούμενου, άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα προς την έδρα. Εκφράστηκε εναντίον της απόφασης με αποτέλεσμα η εισαγγελέας να διατάξει τη σύλληψή του και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο για αντίσταση κατά της αρχής. Ο 55χρονος άνδρας έπαθε ανακοπή και πέθανε!

Η οικογένεια θα ζητήσει να γίνει νεκροτομή για τον αιφνίδιο θάνατο και θα κινηθεί ποινικά σε βάρος της κυρίας εισαγγελέως.

Ακούστε τι λέει η Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορος της οικογένειας.

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα