Τα ένοχα μυστικά του αιματηρού τσακωμού στην Καλλιθέα

Σε χλωρό κλαρί δεν είχε αφήσει την γειτονιά του επί της οδού Ιφιγενείας 23 στην Καλλιθέα, ο 33χρονος σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά ομογενής από το Καζακστάν. Τις νύχτες χτυπούσε σύμφωνα με τους γείτονες τη Ρωσίδα σύντροφό του και την υπόλοιπη ημέρα ξεσήκωνε τη γειτονιά με δυνατή μουσική. Στην παραμικρή παρατήρηση απειλούσε θεούς και δαίμονες.

Έτσι και χθες, έχοντας δυνατά τη μουσική, ο 30χρονος ειδικός φρουρός και γείτονάς του που έμενε στον πρώτο όροφο, κάλεσε την Αστυνομία να του κάνει παρατήρηση, όπως και έγινε, όμως λίγο αργότερα ο ομογενής από το Καζακστάν συνέχισε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ανέβηκε από το ισόγειο στον 1ο όροφο και χτύπησε το κουδούνι του ειδικού φρουρού. Μόλις ο δεύτερος άνοιξε, κατευθείαν ο Καζακστανός τον έβρισε που του πήγε την αστυνομία και άρχισε να τον γρονθοκοπεί. Ο αστυνομικός προσπάθησε να αμυνθεί όμως φαίνεται πως δέχτηκε σφοδρά και συνεχόμενα χτυπήματα.

Αυτόπτες μάρτυρες δεν υπήρξαν στον διάδρομο της πολυκατοικίας παρά μόνο αυτήκοοι. Εκεί έγινε και το κακό. Αυτό που εξετάζει τώρα το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής είναι εάν ο αστυνομικός σκόπιμα έβγαλε το όπλο από το τσαντάκι μέσης του και τον πυροβόλησε ή όντως υπήρξε πάλη με το θύμα και όπως υποστήριξε προσπάθησε να του το πάρει και το όπλο εκπυρσοκρότησε. Ο ειδικός φρουρός υποστήριξε ότι εκείνη την ώρα ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι και έτσι έτυχε την δεδομένη στιγμή να φέρει επάνω του τον οπλισμό του.

Το θύμα έφερε διαμπερές τραύμα στην πλαϊνή κοιλιακή χώρα και η βολίδα βρέθηκε καρφωμένη στον τοίχο του διαδρόμου. Αυτό που εξετάζουν τώρα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια είναι εάν το τραύμα προκλήθηκε από εποστρακισμό και στη συνέχεια διαπέρασε το θύμα ή εάν ήταν απευθείας βολή και η σφαίρα καρφώθηκε στη συνέχεια στον τοίχο. Αυτό θα διαπιστωθεί από τα τυχόν ίχνη αίματος στην βολίδα που βρέθηκε.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στη Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, σύμφωνα με την Υπηρεσία του δεν είχε δώσει ποτέ του λόγο για το παραμικρό, ενώ επίσημη κατάθεση θα του ληφθεί τις επόμενες ώρες καθώς είναι τραυματισμένος από τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401.

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα