Έγκλημα στο Κορωπί: Δύσκολες ώρες για τα παιδιά της αδικοχαμένης μητέρας

Στο κοιμητήριο του Κορωπίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μνημόσυνο των 40 ημερών από το θάνατο της 35χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε από τη σύντροφο του άνδρα της.

Την ίδια ώρα, τα δύο ανήλικα παιδιά του θύματος παρακολουθούνται διαρκώς από ψυχολόγους προσπαθώντας να ξεπεράσουν το σοκ από τη σφαγή του ανθρώπου που τους έφερε στον κόσμο, και φιλοξενούνται στο σπίτι της αδερφής του θύματος, η οποία έχει ζητήσει και την επιμέλεια τους.

Το ερωτικό έγκλημα του Κορωπίου στις αρχές του περασμένου Αυγούστου είχε συνταράξει το πανελλήνιο.

Η είδηση ότι η σύντροφος ενός 41χρονου άνδρα σκότωσε τη σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών του, καταγράφηκε ως ένα από τα πιο πρωτοφανή εγκλήματα που έχουν σημειωθεί ποτέ στα αστυνομικά χρονικά της Ελλάδας.

Μια 35χρονη γυναικά νεκρή, δύο άτομα στη φυλακή και τέσσερα ανήλικα παιδιά να αποζητούν τους γονείς τους, προσπαθώντας ταυτόχρονα να επουλώσουν τα ψυχικά τους τραύματα, είναι ο τραγικός απολογισμός.

Το βράδυ της 4ης Αυγούστου η 26χρονη, η οποία είχε αποκτήσει κι αυτή δύο παιδιά με τον 41χρονο άνδρα (ο οποίος δεν τα είχε αναγνωρίσει) επισκέφτηκε τη νόμιμη σύζυγο του στο σπίτι της στο Κορωπί.

Μετά από ένα έντονο καυγά με την ερωτική αντίζηλο της, έβγαλε ένα μαχαίρι και της κατάφερε πέντε χτυπήματα.
Η 35χρονη που δολοφονήθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δύο παιδιών της που είχε αποκτήσει κατά τον γάμο της με τον 41χρονο άνδρα μετάφερθηκε στο Κέντρο Υγείας του Κορωπίου, όπου διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατος της.

Η 26χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στις φυλακές, όπως και ο 41χρονος εραστής της, καθώς την επόμενη μέρα του φονικού προσπάθησε να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία της γυναίκας του, πυροβολώντας με καραμπίνα τον 55χρονο πατέρα της συντρόφου του, τραυματίζοντας τον ευτυχώς ελαφρά.

Η 36χρονη γυναίκα κηδεύτηκε μέσα σε κλίμα οδύνης και θρήνου από τους συγγενείς της με τραγικές φιγούρες τα δυό της παιδιά που τη σύνοδεψαν στην τελευταία της κατοικία. Από εκείνη την ημέρα και μετά τα δύο ανήλικα αγοράκια, ηλικίας 14 και 12 ετών, προσπάθουν να συνέλθουν και να ξεχάσουν τις πρωτοφανείς σκηνές στις οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες.

Ειδικοί ψυχολόγοι έχουν αναλάβει τη θεραπεία τους, ενώ όλα τα στενά συγγενικά τους πρόσωπα προσπάθουν να τους προσφέρουν κάθε απαραίτητη βοήθεια. «Τα δύο ανίψια περνάνε πολύ δύσκολα. Αναζητούν συχνά τη μητέρα τους και τον πατέρα τους» λέει στο protothema.gr η θεία τους και αδερφή του πατέρα τους, Κατερίνα Θεοδώρη και προσθέτει: «Ο αδερφός μου βιώνει το δικό του Γολγοθά στις φυλακές του Ναυπλίου μετά την απόφαση του Εισαγγελέα να τον προφυλακίσει. Τα δύο ανίψια μου που είχε αποκτήσει από το γάμο του με τη νύφη μου βρίσκονται προσωρινά στο σπίτι της αδερφής της. Μάλιστα η ίδια έχει κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες για να αναλάβει την επιμέλεια τους».

Αύριο, στο δεύτερο κοιμητήριο του Κορωπίου, τα δύο ανήλικα αγοράκια θα βρεθούν για άλλη μια φορά δίπλα στον τάφο της μητέρα τους, καθώς θα τελεστεί το μνημόσυνο των 40 ημέρων από το θάνατο της γυναίκας που τους έφερε στον κόσμο.

Στο πλευρό τους θα έχουν τον παππού, τη γιαγιά, την αδερφή της μητερά τους αλλά και άλλους κοντινούς συγγενείς, οι οποίοι με κάθε τρόπο θα προσπάθησουν να είναι αυτή η δύσκολη μέρα όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνη για τη ψυχική τους κατάσταση.

Έγκλημα στο Κορωπί: Δύσκολες ώρες για τα παιδιά της αδικοχαμένης μητέρας

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα