Σχοινοβατεί στα 86 μέτρα και χάνει την ισορροπία της - Βίντεο

Κόβει την ανάσα η Πολωνή Λετίσια Κόνον. Σχοινοβατεί σε ύψος 85 μέτρων επάνω από το Λεωνίδιο και ξαφνικά χάνει την ισορροπία της.

Η Λετίσια Κόνον είναι ο θηλυκός σπάιντερμαν, ή καλύτερα, είναι μια σπάιντεργούμαν. Είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις παράτολμες αναρριχήσεις της και τις ακόμη περισσότερο παράτολμες ισορροπίες που κάνει.

Κανένα ύψος δεν την τρομάζει, ούτε ακόμη και όταν σχοινοβατεί, με τον αέρα να την σπρώχνει δεξιά και αριστερά και το κενό να χάσκει από κάτω. Τελευταία της επίδειξη έγινε επάνω από το μαγευτικό Λεωνίδιο.

Αναρριχήθηκε επάνω από το Λεωνίδιο και στη συνέχεια επιχείρησε να περάσει σχοινοβατώντας ανάμεσα από τις κορφές ενός Βουνού. Ξαφνικά άρχισε να χάνει την ισορροπία της. Το βίντεο καταγράφει τις προσπάθειες της να σταθεί επάνω στο σχοινί χωρίς να πέσει.

Δεν τα κατάφερε, σε κλάσματα του δευτερολέπτου πέφτει στο κενό, αλλά η εξοικείωση της με τον κίνδυνο, την έχει κάνει να μην τρομάζει. Με αντανακλαστικά γάτας, καθώς πέφτει, γραπώνει το σχοινί με τα χέρια της και με μια κίνηση περνάει με ασφάλεια και τα πόδια της

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα